Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Distinto: Στην a-list της πατρινής γαστρονομικής σκηνής

Distinto: Στην a-list της πατρινής γαστρ...

Αγναντεύοντας τη θάλασσα και με τη Γέφυρα «φάτσα»

Στην a-list της πατρινής γαστρονομικής σκηνής, το δημοφιλές εστιατόριο του Distinto στο Ρίο έχει φανατικούς οπαδούς. Μικρότερους και μεγαλύτερους. Αγναντεύοντας τη θάλασσα και με τη Γέφυρα «φάτσα», λειτουργεί πλέον 18 χρόνια με προσιτή, δημιουργική φιλοσοφία και έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών.

Ο Δημήτρης Μπικής συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, μας εξήγησε πως έχουν καθιερώσει τη συνύπαρξη της μεσογειακής κουζίνας και του ιαπωνικού μενού, ποντάροντας σταθερά στο σωστό αποτέλεσμα σε κάθε έκφανση της μαγειρικής τέχνης. «Επενδύσαμε σε προτάσεις που καθιερώθηκαν για το επίπεδό τους και ολοένα αναβαθμίζονται. Δεν μένουμε στάσιμοι, διαρκώς ψάχνουμε για εξέλιξη. Ανανεώνουμε τον κατάλογο κάθε σεζόν με ερεθίσματα από τα trends που επικρατούν στο διεθνές στερέωμα της γεύσης». Οι σεφ, Γιάννης Σκέντζος και Palicpic Felix, υπογράφουν το γευστικό δίπολο του Distinto restaurant και έχουν διαμορφώσει το δικό τους κοινό, ανεξάρτητα από τη δυναμική της μπάρας και των parties.

Άλλωστε, την ομάδα των σεφ συγκροτούν νέα, προικισμένα παιδιά 25- 35 ετών με όραμα για τη μαγειρική, όρεξη και μεράκι. Ταλέντα που έχουν γαλουχηθεί στη νοοτροπία των εκλεκτών πρώτων υλών, στον γόνιμο πειραματισμό με νεωτεριστικές τεχνικές και στην ανάγκη παρουσίασης διαρκώς καινούριων ιδεών στο κοινό. «Η γνώση στη μαγειρική δεν σταματάει ποτέ» επισημαίνει ο Γιάννης Σκέντζος, φιλοσοφία που έχει «γίνει ένα» με το team του.

Μπορείτε να απολαύσετε εκεί καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, απίστευτες λιχουδιές.

Distinto | Ποσειδώνος 25, Ρίον | T: 2610 995111

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life