Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor:  Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η MVP Ασημίνα έσωσε τον Ρομπ που έριξε και ένα ζεϊμπέκικο

Με τέσσερις γυναίκες στον τάκο για την αποχώρηση θα γίνει ο επόμενος αγώνας στο Survivor 2024.

Πρόκειται για τις Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα από τους Μαχητές που ηττήθηκαν και στην 3η ασυλία, ενώ η MVP της εβδομάδας Ασημίνα Χατζηανδρέου με την επιλογή της... έσωσε τον Ρομπ Τζέιμς, καθώς βάσει των νέων κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο καλύτερος παίκτης είχε τη δυνατότητα να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα και θα έπρεπε οι υποψήφιοι να είναι του ίδιου φύλου. Μάλιστα ο Σκωτσέζος που γλίτωσε τον τάκο, έριξε και ένα ζεϊμπέκικο.

Ο Ρομπ που είχε βγει στον τάκο από την 2η ψηφοφορία μετά από αυτή της Δώρας Νικολή, στο επεισόδιο της Τρίτης (9/1) αναφέρθηκε στις κλίκες και τα παρεάκια.

«Το συμβούλιο με έβγαλε χθες υποψήφιο. Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό, αλλά αφού είναι δύσκολο το παιχνίδι και δεν έπαιξα καλά χθες, έχει μια λογική αυτό που έγινε. Δεν το θεωρώ άδικο, ούτε ότι υπάρχει κλίκα και συνεννόηση, όπως λέει η άλλη ομάδα. Νιώθω πολύ καλά με όλα τα παιδιά» είπε ο Rob James Seymour.

Αντίθετη άποψη με τον Σκωτσέζο, είχε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει ότι εν μέρει υποτιμάται και η νοημοσύνη του Rob. Όλο αυτό, κάνει το μυαλό μου να βγάζει καπνούς».

Στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αναφέρθηκε η Ανδριάνα Καγιά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Γενικότερα, θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου, είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος κατά φύσει, βέβαια οι δυσκολίες κι οι καταστάσεις επηρεάζουν την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Ο καθένας τις αντιμετωπίζει διαφορετικά».

Στη συνέχεια η παίκτρια της Μπλε ομάδας, εξήγησε πως η ίδια έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, οι οποίες την κάνουν να πιστεύει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε ό,τι αντιμετωπίσει στο παιχνίδι. «Επειδή έχω περάσει δυσκολίες όπως κάθε άνθρωπος, αλλά για τον καθένα είναι διαφορετικές, με έχουν κάνει δυνατή, για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που εν δυνάμει θα συναντήσω εδώ στο παιχνίδι και θα είναι πολλές», είπε και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν, πέρασε νευρική ανορεξία. «Κυρίως, να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία που την αντιμετώπισα και μόνη μου, ως παθούσα ασθενής νευρικής ανορεξίας, κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη μου. Κι ίσως μετά μέσα από την ενασχόληση με το επάγγελμα, που επέλεξα για αυτόν τον λόγο, δηλαδή κοινωνική λειτουργός, να ψάξω πιο ενδόμυχα τους λόγους που πυροδοτούν την εν λόγω νόσο, αλλά και η ενασχόλησή μου με το fitness με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω την πάθησή μου κι αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή. Ότι πέρασα κάτι τόσο δύσκολο μόνη μου. Πραγματικά, με συγκινεί ένας άνθρωπος όταν θέλει κάτι πολύ, παρά τις δυσκολίες που έχει από τη φύση του, αν το θέλει, το καταφέρνει. Για αυτό είμαι κι εγώ εδώ, γιατί το ήθελα πολύ και το κατάφερα».

Στους Διάσημους που απολαμβάνουν την ηρεμία των ασυλιών, αυτό που έχει δυσκολέψει πολύ τη διαβίωση τους είναι η έλλειψη της φωτιάς. Οι παίκτες μέχρι τώρα έχουν προτιμήσει να τρώνε μόνο καρύδες και το εσωτερικό από τον κορμό του φοίνικα, όπως τους έχει δείξει ο Αλέξης Παππάς. Κρατούν όπως είπαν τις προμήθειες, αφού δεν μπορούν να τις καταναλώσουν χωρίς να μαγειρέψουν. Η πείνα έχει αρχίσει να τους ενοχλεί αρκετά και αυτό το δήλωσαν στον Γιώργο Λιανό, ο Σάββας Γκέντσογλου κι ο Χρήστος Βολικάκης. Επιπλέον δεν μπορούν να δουν, όταν πέσει η νύχτα στην παραλία κι αυτό τους δυσκολεύει σε προσωπικές στιγμές, όπως τόνισε ο Νίκος Γκάνος.

Την ίδια ώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται πως έχει αναλάβει την προσωπική υγιεινή των συμπαικτών της. Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως την έκανε μπάνιο, προκαλώντας γέλια στον Γιώργο Λιανό.

«Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα. Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο και εγώ της έλεγα βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο. Βρε μου λέει κάτσε να σε πλύνω» είπε η Μαρία Αντωνά για την εμπειρία της στο Survivor.

«Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά με τον Νίκο Γκάνο να ολοκληρώνει την πρότασή της: «Παντού!»

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφύλασσε πολλές ανατροπές, έναν καυγά και για πρώτη φορά φέτος είχαμε και flag race.

Διάσημοι και Μαχητές πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3 πριν οι Κόκκινοι ξεφύγουν με 8-5, ενώ ενδιάμεσα είχαμε και τον πρώτο καυγά.

Την ώρα που ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρίσκονταν στο στίβο μάχης, ο πανηγυρισμός του πρώτου έδειξε να ενοχλεί τον Φάνη.
«Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης» φώναξε ο Παύλος μετά το τέλος του αγώνα, με τον Φάνη Μπολέτση να αναρωτιέται αν κάποιος τον έβρισε και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Αν είναι να το κάνουμε και εμείς αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχει ένταση επειδή κέρδισε, αλλά και πάλι… Όχι ρε φίλε δεν είναι σωστό, είναι αντιαθλητικό. Σε κάθε νίκη δηλαδή να πηγαίνω κι εγώ και να ερίζω;» αναρωτήθηκε.

Οι Μαχητές κατάφεραν και ισοφάρισαν τους Διάσημους, με τον Ρομπ να κάνει τρεις νίκες. Το σκορ πήγε στο 9-9, με τη Δώρα να νικάει τη Δαλάκα.

Στο flag race, o Σάββας και Ασημίνα (Διάσημοι) βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Ανδριάνα και τον Φάνη (Μαχητές), με το «Βουνό» να κάνει το 10-9 και να ξεσπάει σε κλάματα.

«Ο Χρήστος σε βλέπει και χαίρεται. Ξέρεις πώς χαίρεται τώρα;», είπε η Μαρία Αντωνά όταν είδε την Ασημίνα να κλαίει, αναφερόμενη στον σύντροφό της Χρήστο Δάντη.

Αφού οι Διάσημοι πήραν τη νίκη, ο Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησε στις κάμερες προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση με τον Φάνη.

«Την ώρα που κέρδισα τον αγώνα, βγήκε όλο το πάθος και όλη η ένταση που είχε συσσωρευτεί τόσο καιρό μέσα μου και έδειξα τον Λεωνίδα που έχω εδώ και είπα "εδώ είναι ο Σπαρτιάτης". Εντάξει, έτυχε ή μάλλον τυχαίνει. Εμένα από 18 χρονών, το παρατσούκλι μου ήταν Σπαρτιάτης. Δεν το είπα για να μειώσω τον Άγγελο. Το παιδί είναι φοβερό και άξιος αντίπαλος» είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος και αναφέρθηκε στον Φάνη χαρακτηρίζοντάς τον «δικηγόρο του διαβόλου».

Το συμβούλιο ξεκίνησε με χαλαρή διάθεση με τον... γουρλομάτη Παύλο να εξηγεί και στον Γιώργο Λιανό τι έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον καβγά του με τον Φάνη, ενώ είχαμε και το «σκωτσέζικο» ζεϊμπέκικο του Ρομπ.

Η ψηφοφορία των Μαχητών έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ανδριάνα Καγιά με 8 ψήφους, η οποία δήλωσε ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Survivor, MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υπέδειξε την τέταρτη υποψηφιότητα που μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Η ίδια δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα και έτσι η υποψηφιότητα του Ρομπ ακυρώθηκε, αφού για την αποχώρηση μονομαχούν παίκτες του ίδιου φύλου.

Οι Μπλε μπήκαν ξανά σε ψηφοφορία ψηφίζοντας την Μαριλίνα που συμπλήρωσε την τετράδα της μονομαχίας μαζί με Δώρα Νικολή, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα υπάρξει και αγώνας επάθλου για τις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight