Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποκαλύψεις για τους φόνους ανατρέπουν τα δεδομένα

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποκαλύψεις για τους ...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Η Χρύσα υπόσχεται να προστατέψει τη μαθήτρια που θα τους δώσει πληροφορίες, αλλά φοβάται να την εμπιστευτεί.

Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να προσεγγίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου και να τους ενημερώσει με λεπτομέρειες για τη δράση του Σταματάκη.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45
Επεισόδιο 32ο: Ποια σχέση έχει η γραμματέας της Καμβύση με την Υπηρεσία Πληροφοριών που θέλει να εξαφανίσει τον Λημνιό; Ο Βασίλης προσπαθεί να εξηγήσει στον Γιώργο την αλήθεια για τη σχέση του με τη μητέρα του μαθητή, χωρίς όμως να μπορεί να κατευνάσει την εφηβική του οργή.

Η Χρύσα υπόσχεται να προστατέψει τη μαθήτρια που θα τους δώσει πληροφορίες, αλλά φοβάται να την εμπιστευτεί. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να προσεγγίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολλεγίου και να τους ενημερώσει με λεπτομέρειες για τη δράση του Σταματάκη.

Η Δάφνη έχει κι άλλους λόγους να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία του Λημνιού. Ποιος από τους μαθητές που αποβλήθηκαν πέρυσι για διακίνηση ναρκωτικών, επιστρέφει στο σχολείο; Για ποιο λόγο ανησυχούν κάποιοι μαθητές;

Τι θα μάθει η Δάφνη από την κόρη της και θα αποσύρει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Σταματάκη; Τι περιμένει ο Σταύρος και δεν μιλάει για όσα ξέρει;

Ο Νικόλας απευθύνεται επίτηδες στον συνεργάτη του Ίκαρου που εκπροσωπεί νομικά το ΔΣ του σχολείου και του ζητάει να έρθει σε επαφή μαζί τους. Θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα για διευθυντής του σχολείου.

Τι αποκαλύπτει τελικά η Μαργαρίτα και για τον φόνο του γυμναστή και για τη δολοφονία της γυναίκας του Σταματάκη;

Όταν παραδέχεται ότι αυτή χάκαρε τις κάμερες, γίνεται σαφές ότι κάποιος άλλος χρησιμοποίησε επίσης τα προγράμματά της για να χακάρει τα κινητά. Ποιον ενοχοποιούν τα στοιχεία της; Θα προλάβει η Αστυνομία να συλλάβει τον ένοχο;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight