Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έλενα Ακρίτα: «Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες;»

 Έλενα Ακρίτα: «Γιατί να μην πάμε σε περ...

Επανέρχεται στο ζήτημα της συνεδρίασης της ΚΟ στις Σπέτσες

Επιμένει η Έλενα Ακρίτα στην διαφωνία της για το τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που συγκαλεί ο Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες. 

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της δεν διαφωνεί με την απόφαση να γίνει η συνάντηση εργασίας εκτός Αθηνών αλλά εκφράζοντας την γνώμη της όπως λέει προτείνει να γίνει όχι στις Σπέτσες αλλά σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες.

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.
Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις