Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Τουρίστρια έπεσε από γκρεμό σε πάρκο και σκοτώθηκε

ΗΠΑ: Τουρίστρια έπεσε από γκρεμό σε πάρκ...

Βίντεο από το τραγικό ατύχημα

Μία τουρίστρια από τη Σιγκαπούρη γλίστρησε και έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων στο πάρκο «Minnewaska State Park Preserve» στη Νέα Υόρκη.

Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Ο σύζυγος της τουρίστριας από τη Σιγκαπούρη σε μία συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε τα βίντεο από τις προσπάθειες αστυνομίας και ειδικών μονάδων της Νέας Υόρκης για τη διάσωση της γυναίκας του.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι σταμάτησε για να τραβήξει φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού του πάρκου «Minnewaska State Park Preserve», όταν η 39χρονη, Νουρ Αισιά Μπίντε Ακμπάρ γλίστρησε και έπεσε από ύψος 30 μέτρων.

Στο βίντεο που μοιράστηκε ο σύζυγος, Αμπντούλ Ραούφ μπιν Μοχντ Σάιντ, δύο μέρες μετά τον θάνατό της, φαίνεται η άτυχη γυναίκα μέσα σε κλαδιά και φύλλα και τους διασώστες να την έχουν πλησιάσει.

 «Σας ευχαριστούμε. Είναι ακόμα ζωντανή;», ακούγεται να τους ρωτά. Μία γυναίκα τού απαντά: «Είναι», με τον άνδρα να κλαίει. «Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε τι συμβαίνει;» τους ρωτά. Κάποιος δίνει μία απάντηση που δεν ακούγεται και λέει: «Σας ευχαριστώ».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η γυναίκα, ενώ είχε επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό δεν τα κατάφερε, καθώς τα τραύματά της ήταν σοβαρά και κατέληξε, 

Η NYSP Aviation χρησιμοποίησε ελικόπτερο για να σηκώσει την Ακμπάρ και να τη μεταφέρει σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

«Η καρδιά μου έχει σπάσει σε κομμάτια και δεν ξέρω πώς να τα ενώσω ξανά» ανέφερε. «Κλαίω ασταμάτητα τις τελευταίες 12 ώρες και είμαι πραγματικά συντετριμμένος. Είσαι η γυναίκα μου, η καλύτερη φίλη μου και η αδερφή ψυχή μου. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η δοκιμασία από τον Παντοδύναμο. Αλλά γράφω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω τους φίλους και την οικογένειά σου και να σε αποχαιρετήσουν. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να φτάσω σε σένα εγκαίρως», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, οΑμπντούλ Ραούφ μπιν Μοχντ Σάιντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις