Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Πάτρα: The LUXurius side of CityBreak - Πώς αλλάζει ο χάρτης της διαμονής στην Πάτρα προς τη νότια πλευρά της

Πάτρα: The LUXurius side of CityBreak - ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Δύο νέες είσοδοι στο ξενοδοχειακό τοπίο της πόλης προς τη νότια πλευρά της

Πολιτισμός, ιστορία, θάλασσα και βουνό, λιμάνι, ερευνητικά κέντρα, γιορτές νεολαίας, μεγάλα αθλητικά γεγονότα, σύνδεση με κορυφαία μνημεία σε μικρή χιλιομετρική  απόσταση, πανεπιστήμιο, φεστιβάλ, γαστρονομικές εκδηλώσεις και φυσικά το Καρναβάλι.

Η Πάτρα έχει όλα τα εφόδια για να διακριθεί στην κατηγορία των πόλεων που μπορούν να αποτελέσουν τον πυρήνα του τουρισμού βραχυχρόνιας παραμονής, του λεγόμενου city break στην Ελλάδα και να συγκεντρώσουν σημαντικό εγχώριο τουριστικό ενδιαφέρον και με δυναμική, ώστε με την κατάλληλη στρατηγική και τη δημιουργία διεθνών δικτύων να την οδηγήσουν στο δρόμο του αύριο.

ERAMAI

Εκλεπτυσμένα διαμερίσματα-σουίτες σε ένα διώροφο κτίριο που συνδυάζει τέλεια δομή, υλικό και λειτουργικό minimal εσωτερικό σχεδιασμό, πίσω από τη γραφική πρόσοψη του παλιού κτηρίου-σπιτιού, που το άρωμα νοσταλγίας του είναι μεταδοτικό. Ο λόγος για το Eramai στην Πάτρα στην οδό Κορίνθου 322 & Κοραή 16, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει την αστική ιστορία και τις νεοκλασικές αρχιτεκτονικές αναφορές της πόλης, σε συνδυασμό με την προοπτική του σύγχρονου ενοίκου. Παράδοση και μοντερνισμός «παντρεύονται» αρμονικά ενώ το σύγχρονο ντιζάιν και η προσοχή στη λεπτομέρεια κυριαρχούν. Το Eramai αποτελείται από 8 πολυτελή διαμερίσματα-σουίτες, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν μεγάλα παράθυρα, ψηλές οροφές και εμφανείς πέτρινους τοίχους, ενώ κάθε σουίτα είναι προσεκτικά και ξεχωριστά σχεδιασμένη χρησιμοποιώντας οικοδομικά υλικά όπως πέτρα, ξύλο, μέταλλο και μάρμαρο.

DAYS CITY SUITES

Διαμονή υψηλού επιπέδου με νέα, σύγχρονη και πολυτελή φιλοξενία υπόσχεται το Days City Suites στην οδό Αγίου Ανδρέου 140 στην Πάτρα, που βρίσκεται στο ιδανικό σημείο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη προκειμένου να συνδυάσετε τη δουλειά με την διασκέδαση. Διαθέτει ευρύχωρα και κομψά δωμάτια, τη σφραγίδα των φυσικών συστημάτων ύπνου της Coco-Mat, φυσικά προϊόντα προσωπικής περιποίησης και βολική τοποθεσία για τη διαμονή στην πόλη. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που βάζουν το Days City Suites δυναμικά στον ξενοδοχειακό χάρτη της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life