Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Της έκανε πρόταση γάμου σε δρόμο της Ρώμης και του είπε «όχι» μπροστά σε όλους

Της έκανε πρόταση γάμου σε δρόμο της Ρώμ...

Έγινε viral

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που κανένας άνθρωπος δεν θέλει να βιώσει όταν αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στον ή στη σύντροφό του.

Ένας νεαρός άνδρας επέλεξε να κάνει πρόταση - «έκπληξη» στην κοπέλα του σε πλατεία στη Ρώμη, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε.

Το σχέδιό του ξεκίνησε ομαλά καθώς αρχικά χόρεψαν στη διάσημη Via dei Condotti κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Στη συνέχεια, ο νεαρός έπεσε χαλαρά στο ένα γόνατο κρατώντας ένα δαχτυλίδι και καθώς η εκτέλεση του O Sole Mio από έναν τενόρο ακουγόταν σε όλη την πλατεία.

Ένα «όχι» μπροστά σε όλους
 

Αλλά η γλώσσα του σώματος της συντρόφου του ξαφνικά «μαρτυρούσε» αμηχανία, ενώ έκανε και επανειλημμένες χειρονομίες, παρακαλώντας τον να σταματήσει, ενώ η ρομαντική μουσική συνεχιζόταν και στο σημείο είχαν μαζευτεί αρκετοί περαστικοί που παρακολουθούσαν με προσοχή τι θα γίνει!

«Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Γι' αυτό όμως ήρθαμε στη Ρώμη;», ακούγεται να λέει αρκετές φορές η κοπέλα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa. Ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να ρώτησε μπροστά στους θεατές: «Μα είναι ναι ή όχι;».

 Μετά από κάποιο δισταγμό εκείνη απάντησε «όχι» και ο άνδρας σηκώθηκε παίρνοντας... την καρδιά του στα χέρια.

 

πηγή ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις