Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Last Christmas: Στην κορυφή των χριστουγεννιάτικων charts της Βρετανίας η επιτυχία των Wham!

Last Christmas: Στην κορυφή των χριστουγ...

Κατάφερε να ξεπεράσει το «You're Christmas To Me» του Σαμ Ράιντερ, αλλά και το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ

H χριστουγεννιάτικη επιτυχία των Wham!, με τίτλο «Last Christmas» βρέθηκε στην κορυφή των charts στην Βρετανία.

Αν και κυκλοφόρησε πριν από 39 χρόνια κι ενώ αποτελεί αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των εορτών, άργησε να κατακτήσει τη θέση αυτή.

Ωστόσο, τη φετινή χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει το «You're Christmas To Me» του Σαμ Ράιντερ, αλλά και το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ.

Μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο τα streams κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 13,3 εκατομμύρια, καθιστώντας το το τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές που έγιναν ποτέ, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων.

Ο Άντριου Ρίτζλεϊ δήλωσε στο BBC για την επιτυχία: «Είναι υπέροχο και ταπεινό να φτάσω εκεί. Το Top of the pile είναι ένα υπέροχο μέρος για να είσαι».

Πρόσθεσε ότι επίσης, ότι ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε το 2016, πάντα ήθελε το τραγούδι να είναι το νούμερο ένα των Χριστουγέννων.

«Ένιωθε ότι οποιοσδήποτε σπουδαίος τραγουδοποιός θα έπρεπε να μπορεί να γράψει μια χριστουγεννιάτικη επιτυχία, κατά παραγγελία. Δυστυχώς, χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Τζορτζ, αλλά αν ζούσε, θα πετούσε αυτή τη στιγμή πάνω από το φεγγάρι από τη χαρά του», ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight