Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: 30χρονος ΑμεΑ, ζει δυο χρόνια χωρίς ρεύμα- «Δεν θα το αφήσουμε έτσι»

Δυτική Ελλάδα: 30χρονος ΑμεΑ, ζει δυο χρ...

Τι λέει λέει ο πρόεδρος του Ε.Κ. Αγρινίου

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει τη διακοπή ρεύματος εδώ και δύο χρόνια σε 30χρονο ΑμεΑ με σοβαρά προβλήματα υγείας και ποσοστό αναπηρίας πάνω από 60%.

Όπως, επισήμανε ο Γ. Ντουντούμης, πρόεδρος του Ε.Κ. Αγρινίου, στον Antenna Star 103.5 και στην πρωινή εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα «μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία επανασύνδεση».

 Χαρακτηρίζει «απαράδεκτο και απάνθρωπο» το γεγονός ότι τη στιγμή που θησαυρίζουν οι πάροχοι και οι ενεργειακοί όμιλοι με τις ευλογίες της κυβέρνησης, να υπάρχουν νέοι συνάνθρωποί μας και μάλιστα ΑμεΑ που ζουν στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα ζήτημα που σχετίζεται με τους κληρονόμους της οικίας του 30χρονου, έχει σαν αποτέλεσμα να μην του γίνεται σύνδεση ρεύματος, δηλαδή δεν έχει καν οφειλές. Ο πρόεδρος του Ε.Κ. Αγρινίου μάλιστα αναφέρει πως την σχετική καταγγελία θα την διερευνήσει πιο αναλυτικά η διοίκηση και πρόκειται να δημοσιοποιηθεί και επώνυμα με ταυτόχρονο κάλεσμα σε ΔΕΗ και όποιον άλλο εμπλεκόμενο, ώστε το πρόβλημα να λυθεί.

 «Για εμάς είναι έγκλημα συμπολίτης μας με τόσα προβλήματα να μην έχει ρεύμα. Θα κάνουμε οτι χρειαστεί. Και δεν είναι μόνο αυτός ο άνθρωπος, που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση», τονίζει ακόμη ο κ. Ντουντούμης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις