Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

“The Chase”: Παίκτες “φωτιά” κέρδισαν το μεγαλύτερο ποσό μέχρι σήμερα

“The Chase”: Παίκτες “φωτιά” κέρδισαν το...

Τρομεροί παίκτες έφυγαν με το ποσό-ρεκόρ των 14.100 ευρώ!

Ένα από τα πιο συναρπαστικά επεισόδια του “The Chase” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του αγαπημένου παιχνιδιού του MEGA το απόγευμα της Τρίτης.

Η “καταδίωξη” ήταν φοβερή, όπως και οι παίκτες που συμμετείχαν, με τον Σπύρο, όμως, να ξεχωρίζει, καθώς ήταν εκείνος που επέλεξε και την μεγαλύτερη προσφορά – κάτι που του βγήκε σε καλό!

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος ήρθε αντιμέτωπος με τον “Αδέκαστο Επθεωρητή”. Ο παίκτης έφτασε μπροστά του με 3.600 ευρώ και ο “Chaser” του πρότεινε 10.500 ευρώ στην μεγάλη προσφορά. Εκείνος δέχτηκε, τα διεκδίκησε και κατάφερε, τελικά, να τα πάρει.

Στον τελικό που ακολούθησε, έφτασαν ο Σπύρος μαζί με τον Γιάννη. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου τόνισε πως αυτό ήταν το υψηλότερο ποσό που έχει φτάσει στον τελικό του “The Chase” μέχρι σήμερα. Οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν 11 σωστές απαντήσεις.

Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” δεν μπόρεσε να φτάσει τις 11 απαντήσεις τους. Ενδιάμεσα οι δύο παίκτες κατάφεραν να τον καθυστερήσουν και να κερδίσουν κι άλλα χρήματα, καθυστερώντας τον, μάλιστα, αφού απάντησαν σωστά στα λάθη που έκανε ο “Chaser”.

Έτσι, ο Σπύρος και ο Γιάννης βγήκαν νικητές, κερδίζοντας 14.100 ευρώ! Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από το χαρακτηριστικό “ωωωω!” που αναφώνησε, υπογράμμισε πως πρόκειται για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στο “The Chase”, ενώ συγκινήθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight