Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και συγκίνηση σε Πάτρα και Καλάβρυτα για την εκδημία του Παναγιώτη Χασαπόπουλου

Θλίψη και συγκίνηση σε Πάτρα και Καλάβρυ...
Μαρτάτος Tάκης

Έσβησε στα 98 του χρόνια - Κηδεύεται στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 12.30 το μεσημέρι

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε σε Πάτρα και Καλάβρυτα η δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του Παναγιώτη Ανδρ. Χασαπόπουλου στα 98 του χρόνια.

Ο καταγόμενος από τα ιστορικά και μαρτυρικά Καλάβρυτα Παναγιώτης Χασαπόπουλος ήταν ένα ευγενής άνθρωπος που έζησε και δημιούργησε την οικογένεια του στην Πάτρα. Εκκλησιαζόταν ανελλιπώς στην αγαπημένη του ενορία Παντανάσσης Πατρών ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Με το μπαστουνάκι του, παρά τα χρόνια που τον βάραιναν ο Παναγιώτης Χασαπόπουλος φρόντιζε πάντα να πηγαίνει τις Κυριακές και στις μεγάλες γιορτές στην εκκλησία όπως και τα καλοκαίρια στα Καλάβρυτα με τον καθαρό, βουνίσιο αέρα. Εκεί πάντα την ημέρα της γιορτής του, τον Δεκαπενταύγουστο θα συγκεντρωνόταν όλη η οικογένεια, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και όλοι μαζί σε ένα μεγάλο τραπέζι κάτω από τον πλάτανο στην πλατεία των Καλαβρύτων θα γευμάτιζαν και θα εύχονταν στον Παναγώτη Χασαπόπουλο.

Είχε τρία παιδιά, την Ελένη, τη Ρούλα και τον Ιωάννη, εφτά εγγόνια και 7 δισέγγονα. Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 9-12-2023 στις 12.30 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Καλάβρυτα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Κοιμητήριο Καλαβρύτων.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις στο Γηροκομείο Καλαβρύτων.

Η είδηση της εκδημίας του Παναγιώτη Χασαπόπουλου λύπησε πολύ τους ενορίτες του ναού της Παντάνασσας όπως και τους ιερείς καθώς όλοι τον γνώριζαν, τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις