Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Μεγκ Ράιαν επιστρέφει με μία νέα ρομαντική κομεντί, το φιλμ "Τι Συνέβη Μετά..." - Από 14/12 στις Ελληνικές αίθουσες

Η Μεγκ Ράιαν επιστρέφει με μία νέα ρομαν...

Μάλιστα η 62χρονη σήμερα Αμερικανίδα σταρ δεν παίζει μόνο αλλά συνυπογράφει και το σενάριο ενώ είναι και η σκηνοθέτις της ταινίας

H Αμερικανίδα ηθοποιός Μεγκ Ράιαν έχει πραγματικά «χτίσει» καριέρα στο είδος της ρομαντικής κομεντί αρκεί να θυμηθούμε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπου πρωταγωνίστησε, το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» του Ρομπ Ράινερ το 1989 και το «Άγρυπνος στο Σιάτλ» της Νόρα Έφρον το 1993.

Η Μεγκ Ράιαν λοιπόν που στις 19 Νοεμβρίου είχε γενέθλια και έγινε αισίως 62 ετών, πρωταγωνιστεί σε μία νέα ρομαντική κομεντί με τίτλο «Τι Συνέβη μετά… - What happens later» που στη χώρα μας προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 2023 σε διανομή της The Film Group.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αυτές τις γιορτές, η βασίλισσα των rom-com, Μεγκ Ράιαν, μας χαρίζει την πιο feelgood ρομαντική κομεντί.

Η Μεγκ Ράιαν μάλιστα δεν παίζει μόνο στην ταινία αλλά έχει συνεργαστεί και στο σενάριο & υπογράφει και τη σκηνοθεσία ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων της ηθοποιών.

Η ταινία ήδη ξεκίνησε να παίζεται στην Αμερική σε διανομή από την εταιρεία Bleecker Street.

Η Μεγκ Ράιαν πρωταγωνιστεί σε αυτή την εξελιγμένη και νοσταλγική ρομαντική κομεντί στο πλάι του 63χρονου Ντέιβιντ Ντουκόβνι της επιτυχημένης σειράς "The X-Files".

Βασισμένη στο θεατρικό έργο του Στίβεν Ντίετζ, «Shooting Star», ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο, η ταινία ακολουθεί δύο πρώην συντρόφους, την Γουίλα (Ράιαν) και τον Μπιλ (Ντουκόβνι), που ξαναβρίσκονται χρόνια μετά τον χωρισμό τους, όταν αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας. Και οι δύο θέλουν να γυρίσουν σπίτια τους, αλλά στη διάρκεια της νύκτας καταλήγουν να αναπολούν το παρελθόν τους και όλα αυτά που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Όταν όμως οι αναμνήσεις τους μοιάζουν να διαφοροποιούνται, πού πάνε από εκεί;

Πλάι στην Μεγκ Ράιαν και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι παίζουν και οι Eric Parkinson και Matthew Jaycox.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Την ταινία όταν βγει, την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

*Την Μεγκ Ράιαν την φιλοξένησε πριν λίγο καιρό στο εξώφυλλο του το Αμερικανικό περιοδικό People.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture