Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξηλώθηκαν δύο εγκαταλελειμμένα περίπτερα- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξηλώθηκαν δύο εγκαταλελειμμένα πε...

Το ένα στην διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Έλληνος Στρατιώτου και το δεύτερο στην διασταύρωση Κορίνθου και Μαξίμου.

Δύο περίπτερα αποξήλωσε σήμερα στην Πάτρα, ο Δήμος.  Το ένα στην διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Έλληνος Στρατιώτου και το δεύτερο στην διασταύρωση Κορίνθου και Μαξίμου.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της "εφαρμόζοντας την πολιτική της για την απρόσκοπτη κίνηση όλων των δημοτών στα πεζοδρόμια της πόλης μας, συνεχίζει, με τις υπηρεσίες του Δήμου, την αποξήλωση περιπτέρων, που για πολλά χρόνια παραμένουν κλειστά και εγκαταλειμμένα.

Σήμερα το πρωί, αποξηλώθηκαν δύο εγκαταλειμμένα περίπτερα, το ένα στην διασταύρωση των οδών Θεσσαλονίκης και Έλληνος Στρατιώτου και το δεύτερο στην διασταύρωση  Κορίνθου και Μαξίμου, που προκαλούσαν προβλήματα στους διερχόμενους.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν αποξηλωθεί, από τους εργαζόμενους του Δήμου, πάνω από 70 τέτοια περίπτερα, με στόχο να αποξηλωθούν όλα όσα είναι για πολλά χρόνια κλειστά και εγκαταλειμμένα.

Πρόκειται για περίπτερα οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν πεθάνει, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, άρα είναι τα λεγόμενα «ορφανά», οπότε ο Δήμος τα κατεδαφίζει, προκειμένου να απελευθερωθεί το τμήμα που καταλαμβάνουν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις