Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό για τη μητέρα του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό γ...

Όλα όσα είπε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αλήθεια πως με τον ξαφνικό γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στις 24 Σεπτεμβρίου αλλά και με τον χαμό της κυρίας Ουρανίας, της μητέρας του λίγες ώρες αργότερα από το ευτυχές γεγονός, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των εκπομπών.

Μην ξεχνάς ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο - αφού άλλωστε, αυτός ήταν που τον «έβγαλε» και νικητή στο Survivor τo 2017 - και σίγουρα οι λεπτομέρειες για τη ζωή του είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς.

Έκρηξη ζήλιας στη Γη της ελιάς και ο γιος του Δημοσθένη γίνεται το πιο hot θέμα της Μάνης
Μπορεί λοιπόν, να είχε γίνει γνωστό πως εκείνος κι η Δήμητρα ήταν ζευγάρι για κάποιους μήνες, όμως η ανακοίνωση του γάμου τους έκανε τους περισσότερους να αναρωτηθούν για ποιον λόγο έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Σε συνδυασμό με τις φήμες για την εγκυμοσύνη της, τότε, που είχαν αρχίσει να φουντώνουν, όλοι «κυνηγούσαν» μια δήλωση του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να παίρνουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού επιβεβαίωσε μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και σχεδόν 2 μήνες μετά την απώλεια της μητέρας του, αποφάσισε να μιλήσει για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Η διακριτική παρουσία της Δήμητρας Βαμβακούση και οι ευχές της Ελένης
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε εγκάρδια τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ευχήθηκε κατευθείαν για τον γάμο του. «Εγώ θα ξεκινήσω με ευχές καλές, καρδιάς. Πολύ χάρηκα για σένα και τον δικό σου άνθρωπο, που προφύλαξες τόσο πολύ καλά...Πραγματικά τις ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε» είπε η παρουσιάστρια και χαιρέτησε την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία ήταν στα παρασκήνια του πλατό και πολύ διακριτικά περίμενε να τελειώσει ο σύζυγός της πια την συνέντευξή του, αφού ήταν η δική του στιγμή.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight