Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Α. Μπουρδούμης: «Με τη Λένα συμβουλευτήκαμε ψυχολόγο, μένουμε κοντά για να βλέπω τον γιο μου»

Α. Μπουρδούμης: «Με τη Λένα συμβουλευτήκ...

"Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τον συμβουλευόμαστε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί"

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής (17/11) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο που διαχειρίζονται το θέμα του παιδιού και του διαζυγίου τους.

«Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πολλή δουλειά, χρειάζεται κατανόηση, χρόνος πολύ για να μπορέσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μπουν σε ένα κοινό μονοπάτι που έχει να κάνει με το παιδί. Οι δυσκολίες θέλουν δουλειά. Συμβουλευτήκαμε και ψυχολόγο για το πώς θα διαχειριστούμε όλο αυτό σε συνδυασμό με το παιδί», εξομολογείται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα να τον συμβουλευόμαστε, γιατί είναι μεγάλη βοήθεια για το ζευγάρι που δεν είναι μαζί», παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Ο Αναστάσης είναι 3μιση ετών και είναι μέσα στην τρέλα. Χαίρομαι πολύ τις στιγμές μαζί του και προσπαθώ και εγώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του», προσθέτει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 «Με την Λένα μένουμε πολύ κοντά για χάρη του Αναστάση. Κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βρεθώ κοντά του όταν η Λένα δεν είναι εκεί ή δεν μπορεί», εξομολογείται στη συνέχεια της συνέντευξής του στο Happy Day ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2020, ενώ την ίδια περίοδο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Χώρισαν συναινετικά την άνοιξη του 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight