Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βέρτης σε Πρωτοψάλτη: “Η λέξη "χοντρή" υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε”

Βέρτης σε Πρωτοψάλτη: “Η λέξη "χοντ...

Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι “Άδωνις” τη λέξη “χοντρή”

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού “Άδωνις” τη φράση “και μια χοντρή” από τους στίχους, σε μια προσπάθειά της, ενδεχομένως, να καταδικάσει το body shaming και ο Νίκος Βέρτης ανήκει σε εκείνους που διαφωνούν με αυτό.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε πως “η λέξη ‘χοντρή’ υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας“, υποστηρίζοντας πως κάθε λέξη αποκτά νόημα ανάλογα με την οπτική που τη βλέπει κανείς.

“Και εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ‘είμαι χοντρός’, πειράζω τον εαυτό μου. Οποιαδήποτε λέξη πιστεύω χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός, πώς θα το εκλάβεις. Και για μία αδύνατη μπορείς να πεις ‘κοίτα πώς είναι μια ξερακιανή’. Και αυτό αρνητικό δεν είναι;”, πρόσθεσε.

 Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης μοιράστηκε μία προσωπική του εμπειρία για τα χρόνια που ζούσε στην Ολλανδία, που ως μαθητής, όταν ήθελαν να τον προσβάλλουν, τον φώναζαν και τον έλεγαν “Έλληνα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight