Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος που βασάνιζε σε απευθείας μετάδοση άτομα με αναπηρία

Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος που...

Φρίκη από 554 βίντεο κακοποίησης

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος που βασάνιζε δύο άτομα με αναπηρία στο Κερατσίνι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

 Κατά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι άτομα με αναπηρία και όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση τους.

Φρίκη από 554 βίντεο κακοποίησης 

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τα περιστατικά κακοποίησης ενός κοριτσιού και ενός 25χρονου ΑμΕΑ από τον 42χρονο στο Κερατσίνι ο οποίος μάλιστα μετέδιδε ζωντανά στο διαδικτυακό του κανάλι όλα όσα συνέβαιναν. Μάλιστα όσοι παρακολουθούσαν έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα περιστατικά βίας.

 Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και γροθιές. Άλλες φορές τους υποχρέωνε σε σεξουαλικές πράξεις. Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη. Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι του νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια.

Τα φρικτά περιστατικά γίνονταν με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο με χιλιάδες συνδρομητές να παρακολουθούν, ανάμεσά τους και ανήλικοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις