Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς - “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου”

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε λυγμ...

Η Γεωργία έβαλε τα κλάματα στο πλατό του “My Style Rocks” όταν της έκαναν παρατήρηση για το καρτελάκι στα ρούχα της

Σε κλάματα ξέσπασε η Γεωργία στο σημερινό (13/11) επεισόδιο του My Style Rocks, μετά την κριτική που άκουσε από τον Δημήτρη Σκουλό.

Η παίκτρια του reality μόδας ήταν ήδη φορτισμένη από τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος της έκανε παρατήρηση όταν είδε τα καρτελάκια αγοράς να βρίσκονται ακόμα επάνω στα ρούχα που επέλεξε η ίδια για την εμφάνισή της.

«Η ταμπέλα η τόση; Καρτελάκι; Καλά έκανες και ντράπηκες, γιατί εσύ μας συστήθηκες εδώ ως η κοπέλα που την ενοχλεί τα ρούχα της να είναι ασιδέρωτα, την ενοχλεί ο άλλος να είναι απεριποίητος. Μας έκανες έναν πρόλογο όταν μπήκες στο παιχνίδι», της είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Κι έρχεσαι εδώ με τα καρτελάκια; Τι νομίζεις ότι είναι εδώ;», τη ρώτησε ο κριτής του My Style Rocks.

«Νόμιζα ότι δεν θα φαίνεται. Πολλές φορές έχουμε βάλει ρούχα με τα καρτελάκια. Θεωρείτε ότι θα ‘θελα να το δείτε;», απάντησε η Γεωργία προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της επισημαίνει ότι την ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός.

«Τι μου λέτε τώρα αυτή τη στιγμή; Δεν φέρνω προτάσεις; Σας έχω προσβάλει; Φέρνω ασιδέρωτα ρούχα; Σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα; Σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση; Σας έχω δείξει ότι έχω βαρεθεί ή έχω παραπονεθεί; Ό,τι μου λέτε το ακούω και το δέχομαι», ξέσπασε αμέσως μετά η παίκτρια του My Style Rocks.

Όταν στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σκουλός και άσκησε την κριτική του, η Γεωργία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν είναι ότι δεν σας καταλαβαίνω, ντρέπομαι με τον εαυτό μου. Με μένα τα βάζω. Σας ζητάω ειλικρινά συγγνώμη», είπε κλαίγοντας η παίκτρια του My Style Rocks.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight