Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθιμοτυπική επίσκεψη του προεδρείου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη του προεδρείου της ...

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο & ανανεώθηκε το ραντεβού για την Τετάρτη στο πρωί, έξω από τη ΔΟΥ Πατρών, στη παράσταση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχτηκε το πρωί της Τρίτης 7/11/2023 στο Δημαρχείο την εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας, κ. Δημήτρη Νικολακόπουλου και των μελών του Προεδρείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ανανεώθηκε το ραντεβού για την Τετάρτη στις 8.30 το πρωί, έξω από τη ΔΟΥ Πατρών, όπου θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. με τα Σωματεία μέλη της και άλλοι φορείς, με αιτήματα: 

-              Καμία νέα φορολογική επιβάρυνση, να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος χωρίς όρους και προϋποθέσεις

-              Επαναφορά του ατομικού αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ

-              Κατάργηση της τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές ακατάσχετος λογαριασμός για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις. 

Να προσθέσουμε πως οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΣΝΑ (πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Νικολακόπουλος) όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αρχικά συνεχάρησαν τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη για την επανεκλογή του, και του ευχήθηκαν μια παραγωγική και δημιουργική θητεία με γνώμονα την ανάπτυξη της πόλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου και ευρύτερα της πόλης, προς όφελος των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών, και εκφράστηκε η ανάγκη για συνέχιση και εξέλιξη της στενής συνεργασίας των δύο φορέων, η οποία κρίνεται και από τις δύο πλευρές βέβαιη και αναγκαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις