Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών συμμετέχει στην κινητοποίηση της 8ης Νοεμβρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών συμμετέχει σ...

Θα συμμετάσχει μαζί με άλλους φορείς στην κινητοποίηση της 8ης Νοεμβρίου 2023, έξω από την ΑΑΔΕ Πατρών στις 8:30 πμ, δηλώνοντας την εναντίωσή του στο φορολογικό νομοσχέδιο

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας όπως αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου, θα συμμετάσχει μαζί με άλλους φορείς στην κινητοποίηση της 8ης Νοεμβρίου 2023, έξω από την ΑΑΔΕ Πατρών στις 8:30 πμ, δηλώνοντας την εναντίωσή του στο φορολογικό νομοσχέδιο που εξήγγειλε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Τα πάγια δίκαια αιτήματα μας είναι :

•              Άμεση απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου

•              Πλήρης κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος

•              Άμεση θεσμοθέτηση ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού, ο οποίος θα τροφοδοτεί τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης και τους προμηθευτές της

•              Θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους, κατ’ αναλογία όσων ισχύουν για τα φυσικά πρόσωπα.

Η αντίδραση μας στο άδικο αυτό μέτρο θα είναι συντονισμένη και δυναμική. Οφείλουμε όλοι να διεκδικήσουμε και να προστατέψουμε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.

Η φτωχοποίηση του λαού είναι και φτωχοποίηση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα ενάντια στις εξοντωτικές για τον λαό μας πολιτικές, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις