Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας Αντώνιος: «Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου και περιμένω το δικαστήριο για να φανεί η σκευωρία»

Πατέρας Αντώνιος: «Είμαι βέβαιος για την...

Ο εισαγγελέας ζήτησε την παραπομπή του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων

Την παραπομπή του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων ζήτησε ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας εισηγήθηκε την παραπομπή του πατέρα Αντωνίου σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Κατά τον εισαγγελέα, έχουν προκύψει από τη διαδικασία της ανάκρισης επαρκείς ενδείξεις ενοχής του κατηγορουμένου ώστε να παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, με βάση τις καταγγελίες δύο ανηλίκων – φιλοξενουμένων σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατήρ Αντώνιος σχολίασε μέσω της εκπομπής του Κώστα Τσουρού σχετικά με την εισήγηση του εισαγγελέα: «Υποστηρίζω και αποδεικνύω πως πρόκειται για μια μείζονα σκευωρία. Θα φανούν όλα στην πορεία και θα εκπλαγείτε. Θα κάνουμε υπόμνημα στο συμβούλιο αντικρούοντας την πρόταση. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου και περιμένω το δικαστήριο για να φανεί η σκευωρία. Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά μου είναι κοντά μου και είμαστε δεμένοι. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αθώος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις