Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μπέος: Επιμένει παρά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Η Δικαιοσύνη να παρέμβει για το “φρούτο” Κασσελάκης»

Μπέος: Επιμένει παρά την παρέμβαση του Α...

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του

Στο ίδιο, αγοραίο ύφος των προηγούμενων ομοφοβικών δηλώσεών του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος, σε νέες δηλώσεις του, παρά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη ρητορική μίσους.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, είπε στον ΑΝΤ1 ότι, το 90% των Ελλήνων επικρίνουν το Στέφανο Κασσελάκη, αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν ελεύθερα. «Μάγκας και Κασσελάκης δεν πάνε μαζί», είπε στο γνωστό ύφος του, ενώ επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις πεζοδρομιακού τύπου δηλώσεις του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως, «η δήλωσή μου δεν ήταν λάθος, λάθος την παίρνετε εσείς. Η λέξη π…δες πήγαινε στο Κασσελάκη και όχι στους ομοφυλόφιλους. Αν κάποιοι το θεώρησαν προσβλητικό και θίχτηκαν το παίρνω πίσω τη λέξη».

«Είχα καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους επειδή είμαι γλυκός»
 

Ο Μπέος ανέφερε πως, «δεν ήμουν ποτέ ομοφοβικός. Δούλευα στο θέαμα κ είχα πάντα καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους. Άλλο όμως αυτό και άλλο εσείς στις τηλεοπτικές εκπομπές να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε ή να οδηγήσετε τον κόσμο τι θα ψηφίσει. Παραδείγματος χάριν αναφέρατε το χαστούκι μου προς δημότη, όχι όμως το κλείσιμο του δρόμου το οποίο πήγα να λύσω», ενώ, σε ερώτηση σχετικά με το πώς είχε καλές σχέσεις με ομοφυλόφιλους, υποστήριξε προκλητικά ότι, «είχα καλές σχέσεις μαζί τους επειδή είμαι γλυκός».

Ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στην παρότρυνση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για παρέμβαση της Δικαιοσύνης επισημαίνοντας ότι, δεν είναι δουλειά του δεύτερου να κάνει υποδείξεις προς τη δικαστική εξουσία.  «Θα χαρώ να παρέμβει η Δικαιοσύνη. Πρώτα να παρέμβει για εκείνον. Γι’ αυτό το νούμερο, το φρούτο, που μας ήρθε εξ Αμερικής στην Ελλάδα, που τον ψάχνουν στην Ιαπωνία, που ήρθε εδώ και ξαφνικά θα πρέπει να έχουμε δίπλα μας όλοι έναν ράφτη (σ.σ. ο δήμαρχος Βόλου εξακολουθεί να μην μπορεί να ξεχωρίσει τη λέξη tailor -«τέιλορ»- που στα αγγλικά σημαίνει «ράφτης» από το όνομα Tyler -«τάιλερ»-  του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη)».

«Τέτοια ώρα ένα παιδί θα κοιμόταν»
 

«Συμφωνώ με την μη περιθωριοποίηση και την ισότητα, αλλά δε θα προβάλλετε τις δηλώσεις Κασσελάκη για τα αγόρια», είπε σε άλλο σημείο ενώ, όταν ρωτήθηκε πώς θα αισθανόταν ένα ομοφυλόφιλο παιδί αν άκουγε τις δηλώσεις του την Κυριακή το βράδυ, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «τέτοια ώρα το παιδί θα κοιμόταν».

Ο Μπέος δεν παρέλειψε να «επιτεθεί» και σε άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως η Έλενα Ακρίτα. «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε», είπε, ενώ για τον Νίκο Μπογιόπουλο σημείωσε πως, «έδιωξε τους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη, πήρε τα λεφτά και σηκώθηκε κι έφυγε».

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις