Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζευγάρι νιόπαντρων μεταξύ των θυμάτων του σοκαριστικού τροχαίου με λεωφορείο στη Βενετία

Ζευγάρι νιόπαντρων μεταξύ των θυμάτων το...

Προχωρά η ταυτοποίηση των νεκρών

Παιδιά μικρότερα των δύο χρόνων και μια έγκυος είναι μεταξύ των επιβατών που έχασαν τις ζωές τους στο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που σημειώθηκε την Τρίτη λίγο έξω από τη Βενετία.

 Οι ιταλικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα 20 από τα 21 θύματα. Όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης της Βενετίας, Μικέλε ντε Μπάρι, πρόκειται για: εννέα Ουκρανούς (μεταξύ τους ένας Κινέζος και μια Μολδαβή με ουκρανικά διαβατήρια), τέσσερις Ρουμάνοους, τρεις Γερμανούς, δύο Πορτογάλους, μία Κροάτισσα και ένας Νοτιοαφρικανός. Τουλάχιστον 4 από τα θύματα ήταν παιδιά.

 Η ταυτοποίηση δυσκόλεψε τις αρχές, καθώς πολλά από τα πτώματα είχαν απανθρακωθεί, ενώ τα θύματα δεν κουβαλούσαν μαζί τους ταυτότητες ή διαβατήρια. 

 Την ίδια ώρα τον γύρο των κροατικών μέσων ενημέρωσης κάνει η ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού που επέβαινε στο λεωφορείο. Ο λόγος για τον Μάρκο Μπάκοβιτς και η Αντονέλα Πέρκοβιτς που είχαν παντρευτεί πριν από 3 εβδομάδες και βρίσκονταν στην Ιταλία για τον μήνα του μέλιτος. 

 Η Αντονέλα έχασε τη ζωή της, ενώ ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ζευγάρι είχε φτάσει στη Βενετία την Τρίτη και, γύρω στις 19.30,. Επιβιβάστηκε στο ηλεκτρικό λεωφορείο και κατευθυνόταν προς το κάμπινγκ της Μαργκέρα. Η κοπέλα βρισκόταν, συμφωνά με τα κροατικά μέσα ενημέρωσης σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις