Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη μετάβαση του Ήλιου στον Ζυγό

Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περ...

Η αλλαγή συμπίπτει με τη φθινοπωρινή ισημερία

Είτε είστε ενθουσιασμένοι που θα μπορείτε πλέον να απολαύσετε τη ζεστή σοκολάτα σας στον καναπές είτε επειδή είστε έτοιμες να μεταβείτε από τον καιρό που φορούσατε λεπτά μπλουζάκια και σορτς σε εκείνον που θα προτιμάτε τα πλεκτά και τα πουλόβερ, η εποχή του Ζυγού – και η φθινοπωρινή ισημερία, η οποία συμπίπτει με την είσοδο του ήλιου σε αυτό το ζώδιο του αέρα στις 23 Σεπτεμβρίου- σας δίνει το πράσινο φως για να ζήσετε όλες τις φθινοπωρινές απολαύσεις που επιθυμείτε.

 Όμως η περίοδος του ήλιου στον Ζυγό σημαίνει πολύ περισσότερα από την αλλαγή της ντουλάπας και την επιθυμία για ζεστά γλυκά. Είναι επίσης μια εποχή του χρόνου αφιερωμένη στην ενίσχυση των συνεργασιών, στην καλλιέργεια ισορροπίας σε κάθε τομέα της ζωής και στην προτεραιότητα της αρμονίας πάνω απ’ όλα. Ακολουθούν όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εποχή του Ζυγού γενικά – και ιδιαίτερα για το 2023.

Πότε ξεκινά και πόσο διαρκεί η εποχή του Ζυγού
Η εποχή του Ζυγού φέτος συμπίπτει με την φθινοπωρινή ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, όταν ο ήλιος θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Μαζί με ένα δροσερό φθινοπωρινό αεράκι, όλοι θα νιώσουμε την ενέργεια του Ζυγού να διαποτίζει την ατμόσφαιρα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Μια κοινωνική, φιλική και φιλόξενη ενέργεια που μας καλεί όλους να προσπαθήσουμε να βρούμε την ισορροπία στη ζωή μας.

Οι προκλήσεις της εποχής του Ζυγού
Οι Ζυγοί είναι κοινωνικοί άνθρωποι που ευδοκιμούν μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, και έτσι αγαπούν όλα τα καλά και όμορφα πράγματα. Μάλιστα, καταβάλλουν συντονισμένη προσπάθεια να δημιουργήσουν μια κομψή και όμορφη ζωή. Γοητεύουν εύκολα τους άλλους και το ίδιο εύκολα δημιουργούν σχέσεις.

 Η εποχή του Ζυγού έχει επίσης να κάνει με το πώς μπορείτε να ομορφύνετε τη ζωή σας όχι με επιφανειακό τρόπο, αλλά σε έναν βαθύτερο, πιο πνευματικό βαθμό. Η συνεργασία και η δικαιοσύνη είναι βασικές αξίες του Ζυγού, οπότε στην εποχή του είναι επίσης σημαντικό να προσπαθείτε να ανακαλύψετε και να ζήσετε την αλήθεια σας, που με τη σειρά της δημιουργεί ομορφιά και ισορροπία με τους δικούς σας όρους -όχι κάποιου άλλου.

Ο Ζυγός, που θεωρείται ο διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου, θέλει πάνω απ’ όλα τα πράγματα να είναι δίκαια και σωστά- αυτός είναι ένας ευγενής στόχος, αλλά μερικές φορές μπορεί να καταλήξει στο να υπερβάλλει εαυτόν ή να ικανοποιεί τους ανθρώπους απλά για να αποφύγει τις συγκρούσεις.

Αναζητά πάντα την αρμονία και θα κάνει τα πάντα για να την πετύχει, οπότε μερικές φορές αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις. Η βασική πρόκληση για αυτό το ζώδιο, και για τη συνολική εποχή, είναι να βρείτε την ισορροπία χωρίς να χάσουμε τις ισορροπίες μας ή να επιβαρύνουμε υπερβολικά τον εαυτό σας.

 Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο την εποχή του Ζυγού το 2023
Εκτός από τον Ζυγό, που φέρνει το φθινόπωρο, ο Κριός, που ξεκινά την άνοιξη, ο Καρκίνος, που είναι το πρώτο ζώδιο του καλοκαιριού και ο Αιγόκερως, που φέρνει τον χειμώνα, θα νιώσουν όλοι μια έντονη ανάγκη να κάνουν νέα και πολλά πράγματα στη ζωή τους.

Επιπλέον, τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Υδροχόοι θα νιώσουν μια ώθηση αυτοπεποίθησης κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, επειδή είναι και αυτά ζώδια του αέρα. Θα νιώσουν πολύ κοντά στον εαυτό τους και τις ανάγκες τους και θα καταφέρουν να βρουν μια ιδιαίτερα αρμονική ενέργεια στη ζωή τους.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being