Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς είναι η κατά...

Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου

Στο Εφετείο οδηγείται αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, του παρουσιαστή που ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017 είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η εν λόγω υπόθεση οδηγείται στο Εφετείο από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαρία Βλάχου συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε, «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος….

Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε… Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή».

Στη συνέχεια, η Μαρία Βλάχου μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight