Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Στην Παιδιατρική Κλινική ΟΛΥΜΠΙΟΝ με τον κ. Γ. Κροκιδά, Διευθυντή της Παιδιατρικής

Στην Παιδιατρική Κλινική ΟΛΥΜΠΙΟΝ με τον...

Η κλινική λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Η Παιδιατρική Κλινική της Γενικής Κλινικής ΟΛΥΜΠΙΟΝ είναι σε πλήρη λειτουργία από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, με Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε 24ωρη βάση και νοσηλεία των μικρών ασθενών όταν αυτό απαιτείται. Αντιμετωπίζονται Παθολογικά Παιδιατρικά περιστατικά, από ενός μηνός μέχρι 16 ετών.

Η εν λόγω κλινική, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στελεχωμένη από προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, με μεγάλη εμπειρία στον Παιδιατρικό χώρο, πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη για ποιοτική παιδιατρική περίθαλψη.

Η Παιδιατρική Κλινική της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτιρίου της αντίστοιχης Γενικής Κλινικής, σε ξεχωριστό και αυτόνομο περιβάλλον ώστε να προσφέρει τις ασφαλέστερες, κατά το δυνατόν, συνθήκες νοσηλείας στους μικρούς ασθενείς. Η άριστη ξενοδοχειακή υποδομή, με όλες τις ανέσεις για τους ασθενείς και τους γονείς, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Η Κλινική τελεί υπό την επιστημονική κάλυψη και επίβλεψη του κυρίου Γεωργίου Κροκιδά, τέως Συντονιστή Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Παιδιατρικού Νοσοκομείου Πατρών, με τη γνωστή επιτυχημένη 30ετή θητεία του εκεί. Ο κύριος Κροκιδάς ανέλαβε το συντονισμό της Παιδιατρικής Κλινικής της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, μεταφέροντας όλη την εμπειρία του και την αγάπη του στο χώρο αυτό.

Το έργο και η προσφορά του κυρίου Κροκιδά είναι γνωστά και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά, με την ίδια αγάπη και ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό στους χώρους της Παιδιατρικής της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις απαντήσεις του ιδίου στη συνέχεια…

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως μας τόνισε ο κύριος Κροκιδάς, "η Παιδιατρική κλινική της ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται μικρούς ασθενείς στα Τακτικά και Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία, σε 24ωρη βάση, καθώς και να νοσηλεύει στην κλινική όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.  Υπάρχει μόνιμα Παιδίατρος εντός της κλινικής, ο οποίος μαζί με το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Για οποιοδήποτε επιπλέον θέμα προκύψει, είμαστε σε άμεση επικοινωνία."

Συνέχισε σημειώνοντας πως "η συνεργασία μου με τη διοίκηση, το προσωπικό της Κλινικής και τους νέους μου συνεργάτες θεωρώ ότι είναι άψογη. Μου προσφέρονται απεριόριστες δυνατότητες να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και ανάπτυξη της Παιδιατρικής Κλινικής της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, προς όφελος όλων των μικρών ασθενών."

Οι χώροι της Κλινικής ξεχωρίζουν αισθητικά, έχουν διαμορφωθεί με ζωντανά χρώματα και γενικότερα το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο.  Επ' αυτού ο κύριος Κροκιδάς διευκρίνισε πως "η κτιριακή υποδομή, η αισθητική του χώρου και η διαμόρφωση με όλα τα σύγχρονα μέσα, είναι στη φιλοσοφία της ΟΛΥΜΠΙΟΝ και θεωρώ ότι είναι κόσμημα για την πόλη της Πάτρας αλλά και γενικότερα της νοτιοδυτικής Ελλάδας. Ένας λόγος που δέχτηκα αυτή την πρόκληση, εκτός της άψογης συνεργασίας με την διοίκηση της κλινικής, είναι και αυτός.

Τα παιδιά μας δικαιούνται και αξίζουν ένα καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών υγείας και αυτό ακριβώς τους προσφέρει η Παιδιατρική Κλινική της ΟΛΥΜΠΙΟΝ."

Επιπλέον, σε επίπεδο υπηρεσίων, μας υπογράμμισε πως "στόχος μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας υγείας στα παιδιά και να πλαισιωθεί η Παιδιατρική με όλες τις απαραίτητες ιατρικές Υποειδικότητες ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν εντός της ΟΛΥΜΠΙΟΝ όλα τα περιστατικά, με ασφάλεια. Ήδη έχουν ξεκινήσει συνεργασίες με αρκετές Υποειδικότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο."

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στη Γενική Κλινική, στα τηλέφωνα 2610464000,  2611100600.

Βόλου & Μειλίχου, Κάτω Συχαινά, Πάτρα 26443 • www.olympion-sa.gr • [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being