Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να π...

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν», έγραψε στα social media ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

Οι Ένοπλες Δυνάμεις τις τελευταίες μέρες συμμετέχουν στους απεγκλωβισμούς πλημμυροπαθών από τον  θεσσαλικό κάμπο.

«Ένα τεράστιο "Εύγε", ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό....Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας! Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μάλιστα ο κ. Φλώρος συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες όπου απεικονίζονται άνδρες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, ξαπλώνοντας, μάλιστα στις λάσπες προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια οι πλημμυροπαθείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις