Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λούτσα: Με τουρκικές συμμορίες που εμπλέκονται σε δολοφονία στη Γαλλία συνδέει το μακελειό η ΕΛ.ΑΣ - Η σχέση του αρχιμαφιόζου Μπαρς Μπογιούν

Λούτσα: Με τουρκικές συμμορίες που εμπλέ...

Οι πληροφορίες για την σοκαριστική υπόθεση είναι συγκεχυμένες από την πρώτη στιγμή

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεση έξι ατόμων στη Λούτσα, καθώς έρχονται στο φως στοιχεία για το παρελθόν των θυμάτων της εκτέλεσης, που τους συνδέουν με Τούρκο αρχιμαφιόζο, ενώ υπάρχουν και αναφορές για συμμετοχή τους σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα τη Γαλλία.

Οι πληροφορίες για την σοκαριστική υπόθεση είναι συγκεχυμένες από την πρώτη στιγμή, ωστόσο περισσότερο φως στην υπόθεση θα δώσουν οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών.Ειδικότερα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, τα θύματα του μακελειού είναι συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν. «Ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αποκαλύφθηκαν», αναφέρει η εφημερίδα.

«Αποκαλύφθηκε ότι εκείνοι που σκοτώθηκαν ανήκαν σε εγκληματικό δίκτυο που είναι γνωστό και στην τουρκική αστυνομία, ενώ υπήρξαν στόχος ερευνών στο παρελθόν. Οι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του εγκληματικού δικτύου του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος εμπλέκεται με μια σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία ενώ ζει ως φυγάς στην Ιταλία».

Γνωστοί βαρόνοι ναρκωτικών στη Γαλλία οι νεκροί

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν πως ένας από τους άντρες που δολοφονήθηκε είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα, με τις έρευνες για τους άλλους 5 να συνεχίζονται και τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με συναδέλφους τους στη Γαλλία. Η πληροφορία που ήθελε τα θύματα να ανήκαν σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών αξιολογείται με προσοχή.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ξεκαθάρισμα τουρκικών συμμοριών το μακελειό - Συνδέονται με δολοφονία στη Γαλλία

Τα κινητά των θυμάτων γίνονται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας με στόχο να προκύψουν επιπλέον στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου και την αιματηρή ενέδρα. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι η χθεσινή εκτέλεση εντάσσεται στην διαμάχη δύο τουρκικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με βάση τους να είναι κυρίως η Κωνσταντινούπολη και είχαν επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία.

Το μακελειό στη Λούτσα δείχνει να συνδέεται με μία δολοφονία που είχε γίνει προ ολίγου μηνών στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας και είχε σκοτωθεί ηγετικό στέλεχος της αντίπαλης συμμορίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες κάποια από τα άτομα που σκοτώθηκαν χθες ήταν δράστες της δολοφονίας στην Γκρενόμπλ.

Τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν χθες στην Λούτσα είναι μέλη μίας συμμορίας που έχει αρχηγό της τον Τούρκο που έχει κρατηθεί σε φυλακές στην Ιταλία και μένει τώρα εκεί (Μπαρίς Μπογιούν). Τέλος, σημαντικό είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους αναρτήσεις στο facebook των μελών της αντίπαλης συμμορίας, όπου απεικονίζονται οι 6 νεκροί με κόκκινο «X» τα πρόσωπά τους.

Συνελήφθη Τούρκος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται με το μακελειό που σημειώθηκε στη Λούτσα με έξι νεκρούς. Ο άνδρας, 31 ετών, τουρκικής καταγωγής, επιχείρησε να ταξιδέψει όμως στη χειραποσκευή του εντοπίστηκαν από το μηχάνημα X-Ray, 4 φυσίγγια των 9mm, αντίστοιχα με αυτά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Παράλληλα μαζί του είχε δύο πλαστά δελτία ταυτότητας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και πλέον θα εξεταστεί από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ως ύποπτος για τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα.

Πηγή:ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις