Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ν. Άκουρος, Σ. Καλύβας & Δ. Καρανάσιος, οι άνθρωποι πίσω από την 24χρονη επιτυχία της «Ανόδου»

Ν. Άκουρος, Σ. Καλύβας & Δ. Καρανάσι...

Ποσοστό ρεκόρ: από τους 5470 μαθητές του φροντιστηρίου, έχουν εισαχθεί οι 5361!

Με 24 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις που φθάνουν το 98%, καθώς και υπερδιπλάσιο ποσοστό μαθητών που μπήκαν στην πρώτη τους επιλογή (από τον πανελλαδικό μέσο όρο), το φροντιστήριο Άνοδος έχει καταθέσει απόλυτα δείγματα γραφής για τη δουλειά που γίνεται στα ολιγομελή τμήματά του. «Καύχημα» των καθηγητών της Ανόδου το γεγονός ότι το σύνολο σχεδόν των μαθητών του φροντιστηρίου, εισάγονται στα ΑΕΙ.

Συνολικά, από τους 5470 μαθητές του φροντιστηρίου, έχουν εισαχθεί οι 5361!

  • Η Άνοδος, δημιουργήθηκε από τους φιλολόγους  Νίκο Άκουρο και Δημήτρη Καρανάσιο και από τον μαθηματικό Σπήλιο Καλύβα το 1999 και έκτοτε δεν σταμάτησε να εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα διατηρεί τρεις συνολικά δομές σε Πάτρα και Ρίο, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες επιλογές των μαθητών, οι οποίοι συμμετέχουν σε 100 ολιγομελή τμήματα και διδάσκονται από 50 έμπειρους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.
  • Στο φροντιστήριο Άνοδος η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή μετά από σωστή και έγκαιρη εκτίμηση των δυνατότητων και των αναγκών τού.
  • Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται διαγωνίσματα με προδιαγραφές πανελληνίων και χορηγούνται αποκλειστικές σημειώσεις του φροντιστηρίου σε μορφή βιβλίων, οι οποίες επικαιροποιούνται συνεχώς.
  • Το πρόγραμμα διαβάσματος οργανώνεται και εξατομικεύεται με παράλληλη ψυχολογική υποστήριξη, ενώ η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων όλων των διδασκόντων για την μεγιστοποίηση της επίδοσης του μαθητή είναι συνεχής.
  • Οι μαθητές του Γυμνασίου που επιλέγουν την Άνοδο, μαθαίνουν τον σωστό τρόπο μελέτης, στη συνέχεια στην Α΄ Λυκείου αποκτούν τις απαιτούμενες γνώσεις σε όλα τα βασικά μαθήματα και από τη Β΄ Λυκείου προετοιμάζονται για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
  • Επιπλέον, στο φροντιστήριο Άνοδος παρέχεται ατομική ενισχυτική διδασκαλία όπου απαιτείται, δωρεάν μαθήματα σε όποια τμήματα κρίνεται αναγκαίο, τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα ενδοσχολικά μαθήματα με πολύ χαμηλό κόστος, διαδικτυακά μαθήματα και διαγωνίσματα για τους απόντες μαθητές, χρήση πολυμέσων, εξατομικευμένα ραντεβού για την πρόοδο, την επιλογή τύπου σχολείου και κατεύθυνσης, ειδικές τιμές σε αδέλφια, παιδιά ανέργων και πολυτέκνων, ειδικά σεμινάρια συμπλήρωσης μηχανογραφικού και επαγγελματικού προσανατολισμού για κάθε τάξη χωριστά (σε συνεργασία με πιστοποιημένους οργανισμούς), αλλά και έκπτωση 10% σε κέντρα ξένων γλωσσών με τα οποία συνεργάζεται το φροντιστήριο.

Info:

  • ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ - Γούναρη 57, Πάτρα, τηλ.:2610 277838
    ΑΝΟΔΟΣ ΡΙΟ - Ζωγράφου 10, Ρίο, τηλ.: 2611 810292
    www.anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά