Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές- ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα στηθούν κάλπες για την εκλογή πρόεδρου στην Αχαΐα- Τα τμήματα

Εκλογές- ΣΥΡΙΖΑ: Πού θα στηθούν κάλπες γ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

17 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την Αχαΐα

Για το δρόμο προς την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μίλησε στο thebest.gr  ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Ο ίδιος σχολίασε το Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που γίνεται σε τοπικό επίπεδο σχετικά με την εκλογική διαδικασία από την οποία θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Σε σχέση με το Συνέδριο

«Ήταν ένα υβριδικό συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν  πάνω από 2.000 άτομα δια ζώσης ενώ πάνω από 1.500 άτομα παρακολούθησαν διαδικτυακά τη διαδικασία.

Οι πέντε υποψήφιοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους ενώ ήταν ένα συνέδριο που μας γέμισε αισιοδοξία. Όσοι συμμετείχαμε με φυσική παρουσία φύγαμε αισιόδοξοι και με την αίσθηση ότι η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι ισχυρή. Η πρωτόγνωρη διαδικασία είχε πολιτικό πολιτισμό και θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει ενισχυμένος από αυτή τη διαδικασία που θα είναι η αρχή για την ανασύσταση του κόμματος» ανέφερε ο κ. Σιδηρόπουλος

Σε σχέση με τη διαδικασία εκλογής προέδρου

Όπως εξήγησε ο κ. Σιδηρόπουλος, «έχουμε προνοήσει και θα έχουμε 17 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την  Αχαΐα σε 14 εκλογικά κέντρα. Θα έχουμε 10 εκλογικά τμήματα μέσα στο οικιστικό ιστό του δήμου Πατρέων, δύο εκλογικά τμήματα σε Αίγιο και Ακράτα, δύο εκλογικά τμήματα στο Δήμο Καλαβρύτων (σε Καλάβρυτα και Κλειτορία).

Θα έχουμε επίσης δύο εκλογικά τμήματα στο δήμο Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα και στο Σταυροδρόμι στην Τριταία )και ένα στην Κάτω Αχαΐα. 

Στόχος να είμαστε κοντά σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που μαζί θα διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα του κόμματος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις