Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έβρος: Προφυλακίστηκαν οι «σερίφηδες» που συνέλαβαν μετανάστες

Έβρος: Προφυλακίστηκαν οι «σερίφηδες» πο...

Με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης οι τρεις αυτόκλητοι «σερίφηδες» που άρπαξαν και εγκλώβισαν σε αυτοσχέδιο τρέιλερ 13 μετανάστες για τη φωτιά στον Έβρο

Οι τρεις άνδρες είχαν συλληφθεί πριν από μερικές μέρες κατά τη φωτιά στον Έβρο, για το περιστατικό εγκλωβισμού 13 μεταναστών σε τρέιλερ, με το δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης να αποφασίζει την προφυλάκισή τους.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα μετά την απολογία τους, είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας που ζητούσε την προφυλάκιση και της εισαγγελέα που είχε αντίθετη άποψη.

Έτσι οι τρεις άνδρες βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και μετά τη συνεδρίαση του τριμελούς δικαστικού συμβουλίου αναμένεται να οδηγηθούν στη φυλακή.

Ο 45χρονος που ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media, κατηγορείται και για οπλοφορία, οπλοχρησία, αλλά και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Οι άλλες κατηγορίες στους τρεις άνδρες είναι: Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο, ενώ τον ιδιοκτήτη του οχήματος βαρύνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί οι 13 μετανάστες για την κατηγορία της απόπειρας εμπρησμού που τους είχε αποδοθεί. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις