Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου του Ρίου, ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου του Ρίου, ο ...

Με σοβαρά τραύματα στο χέρι

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, διακομίστηκε ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, το πρωί της Δευτέρας (28/8), στη Μεσούντα στα όρια των Νομών Τρικάλων και Άρτας.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalaopinion.gr αναφέρουν ότι ο 67χρονος Τρικαλινός φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι από την επίθεση της αρκούδας, που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο της Άρτας όπου μεταφέρθηκε αρχικά, ελλείψει νευροχειρούργου. Προκειμένου να έχει την ενδεδειγμένη περίθαλψη, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό του Ρίου.

Ο 67χρονος, που είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, τους καλοκαιρινούς μήνες διαμένει στον τόπο καταγωγής του, στη Λαφίνα του δήμου Πύλης. Το πρωί της Δευτέρας έκανε την καθιερωμένη πεζοπορία μαζί με τον σκύλο του. Ωστόσο, στα δύσβατα μονοπάτια της περιοχής βρέθηκε αντιμέτωπος με μία αρκούδα, η οποία αρχικά επιτέθηκε στον σκύλο του.

 Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει τον σκύλο αλλά δέχθηκε την επίθεση της αρκούδας, η οποία τον δάγκωσε στο χέρι και τον έριξε σε δύσβατη χαράδρα. Για καλή του τύχη, είχε σήμα το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές, που με την συνδρομή εθελοντών της ομάδας διάσωσης Άρτας τον εντόπισαν, τον ανέσυραν από την χαράδρα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Άρτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις