Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Aκόμη οκτώ υποψήφιοι στο συνδυασμό του Δημάρχου Ερυμάνθου Θ. Μπαρή

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Aκόμη οκτώ...

Δείτε αναλυτικά

Aκόμη οκτώ υποψήφιοι ανακοινωθηκαν στο συνδυασμό του Δημάρχου Ερυμάνθου Θ. Μπαρή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στην τελική ευθεία για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θόδωρο Μπαρή, ανακοινώνονται ακόμη οκτώ αξιόλογες υποψηφιότητες ενεργών και δραστήριων πολιτών που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο. «Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες απόψεις και με όρεξη για δουλειά που έχουν αναγνωρίσει το σημαντικό έργο που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Δήμο μας, με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας, μας δίνουν την δική τους ψήφο εμπιστοσύνης. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σχέδιο για το αύριο του Δήμου μας. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για να κάνουμε ακόμα περισσότερα», δήλωσε ο Δήμαρχος, καλωσορίζοντας τους οκτώ νέους υποψήφιους.

Πρόκειται για την Μαριλόπη Καφεντζή από την Πλατανόβρυση, τον Κώστα Στάμο από την Χαλανδρίτσα, τον Γιάννη Νικολακόπουλο από το Φαρραί, τον Αντώνη Κακαβούλα από το Σταροχώρι,  τον Νίκο Μπουρδούπουλο από τον Πλάτανο Κομπηγαδίου, την Αφροδίτη Σταματοπούλου-Κωνσταντοπούλου από την Πλατανόβρυση, την Αρετή Παντελή- Τζαννάτου από το Ελληνικό και την Μαρία Φιλιπποπούλου- Κασσιανού από το Φαρραί.

ΟΙ ΟΚΤΩ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

- Μαριλόπη Καφεντζή του Νικολάου από την Πλατανόβρυση 

Η Μαριλόπη είναι μια ακόμη δραστήρια και δυναμική γυναίκα που τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου.  Ελεύθερη επαγγελματίας γνωρίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ωστόσο με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τις προκλήσεις. Με την ίδια αισιοδοξία και πιστεύοντας στη δύναμη της ομαδικής δουλειάς  βλέπει στο συνδυασμό του Θ. Μπαρή τη μεγάλη ευκαιρία της περιοχής να κάνει άλμα στο μέλλον και να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για όλους και κυρίως για τη νέα γενιά.

- Κώστας Στάμος από τη Χαλανδρίτσα 

Ο Κώστας είναι ένας ακόμα δημότης με έντονη δράση στον πρωτογενή τομέα, γνώστης των προβλημάτων του τόπου, που με την εμπειρία και τις γνώσεις του ενδυναμώνει την παράταξη. Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χαλανδρίτσας - Βασιλικού είναι και ενεργό μέλος του συλλόγου Αμβυκούχων και Αμπελοκαλλιεργητών  Νομού Αχαΐας. Ως άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας και με δεδομένο ότι η περιοχή διαθέτει εξαιρετικά προοδευτικούς παραγωγούς πιστεύει ότι με σωστό σχεδιασμό ο Δήμος μπορεί να καταστεί σε σημαντικό παραγωγικό κέντρο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και μονάδων μεταποίησης αγροτών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

- Γιάννης Νικολακόπουλος από το Φαρραί 

Ο Γιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με ενδιαφέρον για τον τόπο που αποτυπώνεται στην ενεργό δράση και συμμετοχή του στα κοινά μέσω και του αθλητισμού, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Φαρραϊκός». Ο Γιάννης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου να δώσει και αυτή τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε να αγωνιστούν όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον με ευημερία και προοπτική, παρέχοντας τις απαιτούμενες λύσεις στα προβλήματα του τόπου.

- Αντώνης Κακαβούλας του Ηλία από το Σταροχώρι 

Ο Αντώνης, άνθρωπος της δράσης και ενεργός πολίτης με την υποψηφιότητα του προτάσσει τη συλλογική ευθύνη καταθέτοντας την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητες του στην κοινή προσπάθεια. Ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταροχωρίου. Με υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και αφουγκραζόμενος τα προβλήματα του τόπου προσδίδει τη δική του δυναμική στην παράταξη, διεκδικώντας την ψήφο των συνδημοτών του.

- Νίκος Μπουρδόπουλος από τον Πλάτανο Κομπηγαδίου  

Ο Νίκος είναι ακόμη ένας δημότης που συστρατεύεται στον συλλογικό αγώνα για έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του. Αγωνιστής της ζωής ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, ενώ είναι και ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δυο παιδιών. Στηρίζει την παράταξη του Δημάρχου Θ. Μπαρή για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο με ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης! Με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια αποφάσισε να είναι υποψήφιος γιατί μοιράζεται το κοινό όραμα για τον τόπο και τους τρόπους να γίνει πράξη.

- Αφροδίτη Σταματοπούλου-Κωνσταντοπούλου από την Πλατανόβρυση  

Η Αφροδίτη, πτυχιούχος Προσχολικής Αγωγής με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή είναι μια ακόμη δυναμική γυναίκα που με τις πολύπλευρες γνώσεις της συμμετέχει στην παράταξη, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα κοινά. Ως εργαζόμενη  σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο, καθώς απασχολείται σε Μονάδα Φροντίδας Παιδιών ΑΜΕΑ επιδεικνύει σημαντική κοινωνική προσφορά με πάθος για τη δουλειά της. Μητέρα δυο παιδιών, με την υποψηφιότητά της υποδηλώνει την αγάπη και το ενδιαφέρον της που θέλει να τα μετουσιώσει σε πράξεις και έργα.

 - Αρετή Παντελή- Τζαννάτου του Γεωργίου από το Ελληνικό  

Η Αρετή έχει ταυτίσει την επαγγελματική της διαδρομή με την προσφορά στον συνάνθρωπο, καθώς εδώ και χρόνια είναι νοσηλεύτρια στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Μια δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών που απαντά στις προκλήσεις της καθημερινότητας και αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή. Με διάθεση να προσφέρει και στον τόπο της συμμετέχει στη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» αναγνωρίζοντας το έργο που έχει παραχθεί.

 - Μαρία Φιλιπποπούλου- Κασσιανού από το Φαρραί 

Η Μαρία είναι μια ακόμη δραστήρια γυναίκα, σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών και εργαζόμενη που εντάσσεται στον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».  Δουλεύοντας συστηματικά στον πρωτογενή τομέα, θέλει να προσθέσει κι αυτή το λιθαράκι της τόσο για την ενίσχυση και την ανάδειξη του κλάδου, όσο και το χωριό της, το οποίο αγαπά ιδιαίτερα. Κατέρχεται  πρώτη φορά ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικες εκλογές ελπίζοντας να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο στην αναβάθμιση του αγροτικού κυρίως τομέα, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις