Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οκτώ νέοι υποψήφιοι με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οκτώ νέοι ...

Δείτε αναλυτικά

«Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, τις ικανότητες και την όρεξη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να εντείνουμε τις προσπάθειες και το έργο μας για να αποκτήσει ο Δήμος μας τη θέση που του αξίζει.

Με πραγματικό ενδιαφέρον, ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια συστρατεύονται στον αγώνα άξιοι και ικανοί συνδημότες μας, με ξεχωριστές αναφορές, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες κι όλων των ηλικιών. Άνθρωποι που πιστεύουν στον τόπο μας και είναι έτοιμοι να δουλέψουμε όλοι μαζί με όραμα και σχέδιο». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής καλωσορίζοντας στη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» ακόμη οκτώ υποψήφιους.

Πρόκειται για τους Γιώργο Κόλλια από την Αγριλιά Βασιλικού, Βασίλη Γκαβό από το Σταροχώρι, Ευγενία Δανιήλ- Μπάτραλη από τη Δροσιά, Μαρία Αποστολοπούλου από τη Χαλανδρίτσα,  Γεωργία Γκόλφη από το Αλεποχώρι, Γιώργο Μητρόπουλο από τη Δροσιά, Μαρία Σαλπόγλου από το Ίσωμα και Αντώνη Σκιαδά από το Φαρραί.

 ΟΙ ΟΚΤΩ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

- Γιώργος Κόλλια του Κωνσταντίνου από την Αγριλιά Βασιλικού  

Ο Γιώργος, ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας ενός παιδιού καταθέτει με όραμα και δυναμισμό τη δική του πρόταση ευθύνης στη συλλογική προσπάθεια της παράταξης. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η κοινή πορεία των νέων στη κοινωνία μας και στην «αναγέννηση» του τόπου μας, στηρίζει με την υποψηφιότητά του το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», αναγνωρίζοντας το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική Αρχή και προσυπογράφοντας το σχεδιασμό της νέας 4ετίας. 

- Βασίλης Γκαβός του Στέφανου από το Σταροχώρι 

Ο Βασίλης, μόνιμος κάτοικος Σταροχωρίου ενεργός πολίτης με πολιτιστική και κοινωνική προσφορά είναι δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταροχωρίου, ενώ ανεπηρέαστα και με αίσθημα ευθύνης ασχολείται με τα κοινά, πιστεύοντας πως μόνο με τη δράση μπορείς να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο. Με την υποψηφιότητα του δίνει το δικό του στίγμα, αναδεικνύοντας τη δυναμική της συλλογικής προσπάθειας.

- Ευγενία Δανιήλ- Μπάτραλη από τη Δροσιά 

Η Ευγενία, μόνιμη κάτοικος της Δροσιάς είναι μια αγωνίστρια της ζωής που αποφάσισε να θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα έχοντας όρεξη για προσφορά στον τόπο που ζει και αγαπά! Μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει παρούσα στη συλλογική προσπάθεια της παράταξης για την ανάπτυξη του Δήμου μας, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

 - Μαρία Αποστολοπούλου του Παναγιώτη από τη Χαλανδρίτσα 

Η Μαρία, είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Μητέρα δυο παιδιών, πιστεύει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πεδίο συμμετοχής και προσφοράς, γι αυτό και αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή να είναι υποψήφια για πρώτη φορά στηρίζοντας με εντιμότητα και αξιοπρέπεια την τοπική κοινωνίας. 

 - Γεωργία Γκόλφη του Νικολάου από το Αλεποχώρι 

Η Γεωργία, ιδιωτική υπάλληλος με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών είναι ένας ακόμη νέος άνθρωπος που θέτει τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αγάπη του για τον τόπο μας στη συλλογική προσπάθεια. Με πείσμα, δυναμική και διάθεση προσφοράς δηλώνει παρούσα στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφια και μάλιστα για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή με τον οποίο και μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις και όραμα για έναν Δήμο με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, για έναν Δήμο που θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες.

- Γιώργος Μητρόπουλος από τη Δροσιά 

Ο Γιώργος, ένας νέος επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας, με την υποψηφιότητα του και μάλιστα για πρώτη φορά, υποδηλώνει την αποφασιστικότητα του να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις. Δραστήριος, ενεργός πολίτης με ενδιαφέρον για τον τόπο και ισχυρή θέληση αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου πιστεύοντας στις δυνατότητες του Δήμου, αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης και με τους νέους πρωταγωνιστές.

- Μαρία Σαλπόγλου από το Ίσωμα 

Η Μαρία, μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας θέτει πάντα ψηλά τον πήχη, αποτελώντας παράδειγμα στο χώρο της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Δημιουργική βάζει στόχους και πετυχαίνει, γνωρίζοντας πως τα πάντα στη ζωή απαιτούν θυσίες, μεθοδικότητα και πάνω απ’ όλα πείσμα και αφοσίωση. Μητέρα ενός παιδιού, παρά τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να φέρει σε πέρας, είναι μια επιτυχημένη ελεύθερη επαγγελματίας που δίνει τη «μάχη» της καθημερινότητας. Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δημάρχου εισέρχεται με αποφασιστικότητα  και στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

- Αντώνης Σκιαδάς από το Φαρραί 

Ο Αντώνης είναι αγρότης με ενεργό συνδικαλιστική δράση, καθώς είναι αντιπρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ερυμάνθου. Η συστράτευσή του με το συνδυασμό του Δημάρχου καταδεικνύει την πρόθεσή του να αποτελέσει μέρος της συλλογικής προσπάθειας της δημοτικής Αρχής για να συνεχιστούν και να ενταθούν οι δράσεις ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί βασικό «πυλώνα» της τοπικής οικονομίας. Άνθρωπος δραστήριος και μαχητικός, αγαπάει τον τόπο και καλεί τους συνδημότες του να στηρίξουν τον συνδυασμό που έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες, ώστε ο Δήμος να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές και να είναι ελκυστικός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις