Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περνά 5ος στη Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο ο Β. Δημορρηγόπουλος

Πάτρα: Περνά 5ος στη Ναυπηγών Μηχανολόγω...

Γιος ναυτικού & με την αγάπη για τα πλοία στο dna του, ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος, μαθητής του 12ου ΓΕΛ Πάτρας νιώθει πολύ χαρούμενος για την επιτυχία του αυτή

Για τον 18χρονο μαθητή του 12ου ΓΕΛ Πάτρας Βασίλειο Δημορρηγόπουλο, είχαμε ξαναγράψει όταν προ μηνός είχαν ανακοινωθεί οι βαθμολογίες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς είχε συγκεντρώσει 19180 μόρια έχοντας ως στόχο και 1η σχολή προτίμησης του, τη σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

O Βασίλης Δημορρηγόπουλος, λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023 μετά την ανακοίνωση & των φετινών βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, μάς κάλεσε ο ίδιος ιδιαίτερα χαρούμενος για μας πει πως μπαίνει 5ος στη σειρά στην σχολή 1ης του επιλογής στο Μετσόβειο, στη Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών.

«Το περίμενα και είμαι πολύ χαρούμενος όπως και η οικογένεια μου», μας είπε ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος που θέλει τελειώνοντας με το καλό τη σχολή να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο όπως τη μηχανική των πλοίων, τις επιδιορθώσεις και κατασκευές μιας και ο πατέρας του έχει εργαστεί ως ναυτικός.

Ο ίδιος αγαπά από μικρός τα πλοία και ότι έχει να κάνει με αυτό τον χώρο.

Στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις όπου συμμετείχε, νιώθει πως δικαιώθηκε η αγάπη και προσπάθεια του καθώς με τα 19.180 μόρια που συγκέντρωσε περνά στην σχολή που ήταν η 1η επιλογή & προτίμηση του. Οι βαθμοί του ήταν 19,6 στα μαθηματικά, 20 στη φυσική, 19,8 στη χημεία και 16,6 στην έκθεση.

Να προσθέσουμε πως ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος στην προετοιμασία του για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα που τον βοήθησαν μαζί & με τους καθηγητές του σχολείου του στο να καταφέρει να αριστεύσει.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις