Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφερειακές Εκλογές 2023 -Γεωργία Ντάτσικα: Εγκάρδιες ευχαριστίες σε αστυνομία και πυροσβεστική κι ΕΚΑΒ για την πυρόσβεση στο Αίγιο

Περιφερειακές Εκλογές 2023 -Γεωργία Ντάτ...

Δήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως το προσωπικό των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων, τους συναδέλφους μου αστυνομικούς, το ΕΚΑΒ και εν γένει όλους όσοι επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιά που πλήττει από χθες την Αιγιάλεια.

Σπεύδοντας στην περιοχή, εκτός άλλων, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της κοινότητας της Τράπεζας, Ξανθή Παπακανέλλου, η οποία μού ζήτησε να τη διευκολύνω για την αποστολή βοήθειας στην πληγείσα περιοχή.

Παράλληλα,  διαπίστωσα ότι άπαντες επιτελούν με αυταπάρνηση  και με κίνδυνο ακόμη και για την ίδια τους τη σωματική ακεραιότητα το καθήκον τους, ώστε να διαφυλάξουν τις ζωές συμπολιτών μας, να περισώσουν τις περιουσίες τους, και να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.    

Και πάλι, πρωτίστως ως πολίτης, τους εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου, θέλοντας να πιστεύω ότι τα αίτια που προκάλεσαν αυτήν τη μεγάλη πυρκαγιά θα διερευνηθούν και θα εντοπιστούν». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις