Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρτυρία για την έκρηξη στην Αχαρνών- Τι φώναξε ο άνδρας που έβαλε τη βόμβα

Μαρτυρία για την έκρηξη στην Αχαρνών- Τι...

Η έκρηξη του μηχανισμού έγινε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

 

Οι πυροτεχνουργοί κατέστρεψαν τελικά με ελεγχόμενη έκρηξη το ύποπτο κουτί που βρέθηκε μέσα στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, επί της οδού Αχαρνών. Νωρίτερα σήμερα (13.7.2023), μια βόμβα εξερράγη έξω από το ίδιο κτήριο.

Η έκρηξη του μηχανισμού έγινε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμελή, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα.  Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο στο 112, ο οποίος ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Σουρμελή 2, χωρίς να αναφέρει ώρα έκρηξης.

«Είδα τον δράστη»

Εν τω μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη περιέγραψε στο newsit.gr πώς τοποθέτησε τη βόμβα, αλλά και τι φώναξε μόλις εξερράγη. 

Όπως μας είπε η γυναίκα, την ώρα που η ίδια περπατούσε μαζί με τον σκύλο της και περνούσε από την οδό Σουρμελή, είδε κάποιον να ρίχνει στο έδαφος ένα αντικείμενο: «κάτι που έμοιαζε με σακίδιο πλάτης ή με σακούλα. Η έκρηξη έγινε στις 06:35 ακριβώς. Είχα στο χέρι μου το τηλέφωνο και κοίταξα την ώρα μόλις έγινε η έκρηξη». 

Δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. «Μόλις έφτασα στη γωνία Αλκιβιάδου και Σουρμελή, έγινε η έκρηξη. Ήταν πάρα πολύ δυνατή. Τότε, το ίδιο άτομο έτρεξε στη γωνία Σουρμελή και Αχαρνών, φώναξε 3 φορές “Γ@μ@ τη Μασονία σας!”, κι έφυγε. Ήταν νεαρής ηλικίας».

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις