Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνδιοργάνωση ημερίδας για τον ψηφιακό ξεναγό

Επιμελητήριο Αχαΐας: Συνδιοργάνωση ημερί...

Πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ημερίδα για τον εμπλουτισμό του ψηφιακού ξεναγού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 03/07/2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας. Συνδιοργανωτής της ημερίδας ήταν και το Επιμελητήριο Αχαΐας αφού στον ψηφιακό ξεναγό συμπεριλαμβάνονται  και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ημερίδα, κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου  να συμμετάσχουν στον ψηφιακό ξεναγό προκειμένου να μπορούν οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες να ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που λειτουργούν σε κάθε περιοχή.

” Είναι η μοναδική πλατφόρμα στην χώρα μας που περιέχει πάνω από  3.700 σημεία που μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενοι. Πρόκειται για μία εξαιρετική προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών αλλά και προβολής της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο συμβάλει με κάθε τρόπο.” υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Μαρλαφέκας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις