Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάλι τα ίδια στην ΝΕΟ - Επικίνδυνη συσκότιση κάθε βράδυ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πάλι τα ίδια στην ΝΕΟ - Επικίνδυν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μετά την πρόσφατη νεροποντή στην Πάτρα

Επικίνδυνες καταστάσεις προκαλούνται στην νέα εθνική οδό τις νυχτερινές ώρες εξαιτίας μιας επαναλαμβανόμενης βλάβης στον οδοφωτισμό που βρίσκεται πάνω στην νησίδα. Εκτός λειτουργίας βρίσκεται ξανά μια συστοιχία λαμπτήρων από το αρχαιολογικό μουσείο εως την οδό Κανελλοπούλου.

Αυτή ήταν η εικόνα της εθνικής οδού της Πάτρας (ΦΩΤΟ) το βράδυ της Τετάρτης 28/06/2023.

Οι οδηγοί που κινούνται νυχτερινές ώρες στην ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου διαπιστώνουν από τον κόμβο Κουρτέση και εως το αρχαιολογικό μουσείο υπάρχει κανονικά ο φωτισμός, ωστόσο από εκεί και μετά επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Το μόνο φως στον δρόμο έρχεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατα μήκος του και αυτό είναι ασθενές. Ένα τμήμα περίπου ενός χιλιομέτρου βρίσκεται στο σκοτάδι, εξέλιξη που ήρθε μετά τις βροχοπτώσεις της περασμένης Κυριακής (ημέρα του δεύτερου γύρου των εκλογών). 

Αν συνδυάσει κανείς την έλλειψη φωτισμού, στην κατά τα άλλα ανακαινισμένη και εκσυγχρονισμένη με ευθύνη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΝΕΟ, με τα νερά στο οδόστρωμα εξαιτίας των ποτιστικών μέσων του γκαζόν στη νησίδα, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα για τους οδηγούς ΙΧ αυτοκινήτων και κυρίως δικύκλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις