Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που έσερνε σκύλο πίσω από το αυτοκίνητό του

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που έσερνε ...

Βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ

Συνελήφθη ο δράστης που είχε δέσει το σκυλί με σύρμα και το έσερνε με το αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο.

Όπως ανάρτησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης στο twitter, ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Η ανάρτηση του:

Με άμεσες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές. Τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 € και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 75χρονου

“Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα (28.06.2023), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, 75χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 75χρονου σε υπόθεση κακοποίησης αδέσποτου σκύλου, τον οποίο, όπως διαπιστώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες (27.06.2023), στην περιοχή Γαϊτάνι Ζακύνθου, έσερνε έχοντάς τον δεμένο στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου”.

Στα χέρια των φιλόζωων ο σκύλος

Οι έκπληκτοι με το θέαμα περαστικοί ακινητοποίησαν το όχημα και στη συνέχεια έδωσαν το βίντεο στον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζωών, όπου και κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Με την συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας, το σκυλί βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Ζακυνθινού Ομίλου Μέριμνας Ζωών, που λαμβάνει όλες τις απαραίτητες φροντίδες μετά την κακοποίηση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, «το σκυλί είναι μεγάλο σε ηλικία, έχει ήδη εξεταστεί από κτηνίατρο, φέρει ελαφρά καψίματα στα πέλματα του και δε μπορεί να σταθεί όρθιο για πολλή ώρα. Θα γίνουν και περαιτέρω εξετάσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις