Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά την Ευτέρπη Κωνσταντέλου και την Φωτεινή Αδαμοπούλου

Αχαΐα: Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά την Ε...

Η Ευτέρπη Κωνσταντέλου που έφυγε από τη ζωή στα 90 της, υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου χειρουργού Αριστοτέλη Κωνσταντέλου & μητέρα του ιδρυτικού στελέχους της ΟΝΝΕΔ Παντάνασσας, Γιώργου

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση της, αποχαιρετά τα διακεκριμένα στελέχη της, τις συμπολίτισσες Ευτέρπη Κωνσταντέλου και Φωτεινή Αδαμοπούλου, οι οποίες υπηρέτησαν επί χρόνια το τμήμα γυναικών της Οργάνωσης στην Αχαΐα.

Η Ευτέρπη Κωνσταντέλου, σύζυγος του αείμνηστου χειρουργού Αριστοτέλη Κωνσταντέλου και μητέρα του ιδρυτικού στελέχους της ΟΝΝΕΔ Παντάνασσας, Γιώργου, υπήρξε από τα αρχαιότερα μέλη της οργάνωσης, διατέλεσε αντιπρόεδρος του τμήματος Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, την οποία υπηρέτησε και από άλλες θέσεις ευθύνης. Παράλληλα, ανέπτυξε πολύπλευρη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση μέσα από πολλούς συλλόγους και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και έγνοια της ήταν ο συνάνθρωπος.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές εκφράζουν στα παιδιά της Γιώργο, Χριστιάνα και Ελίνα, τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις