Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ανδρέας από την Πάτρα στο πρώτο gay ραντεβού του First Dates

Ο Ανδρέας από την Πάτρα στο πρώτο gay ρα...

Εγκώμια στο twitter για την απόφαση να ενταχθούν και ραντεβού ομόφυλων στο τηλεοπτικό πρόγραμμα

Στο νέο επεισόδιο του First Dates που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα.

Αφού καλωσόρισε και τους δυο η οικοδέσποινα του ριάλιτι, Ζενεβιέβ Μαζαρί, προχώρησαν στην πρώτη τους συζήτηση.

Ο Αλέξανδρος αρχικά εξομολογήθηκε στην κάμερα ότι ο Ανδρέας δεν είναι και τόσο ο τύπος του, και στη συνέχεια θέλησε να του εκμυστηρευτεί κάποια πιο προσωπικά του θέματα όσο απολάμβαναν το πρώτο τους ποτό.

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» τόνισε, αρχικά, ο Αλέξανδρος.

«Προσωπικά έχω αυτοπεποίθηση, δεν με ενοχλεί τόσο τι θα πούνε» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο 21χρονος παίκτης του First Dates απευθυνόμενος στο υποψήφιο ταίρι του. Την σκυτάλη πήρε ο 26χρονος Ανδρέας ο οποίος, με όσα είπε με ειλικρίνεια, απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο.

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο “διακριτικός”. Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι».

«Με περιόριζε η οικογένειά μου για το τι θα πει η κοινωνία»
«Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και γω! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι γιατί φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω» παραδέχθηκε ο νεαρός παίκτης του First Dates.

«Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος.
Το Twitter δοξάζει το First Dates για το ραντεβού του Αλέξανδρου με τον Ανδρέα
Οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν το ριάλιτι σχολίασαν το ραντεβού του Αλέξανδρου με τον Ανδρέα και τα σχόλια ήταν εγκωμιαστικά για την εκπομπή.

«Μπράβο στο #FirstDates για σήμερα. Ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και το λέω σοβαρά» έγραψε ένας από τους τηλεθεατές του ριάλιτι, με έναν άλλο χρήστη να λέει: «Θεωρώ υπέροχη πρωτοβουλία που η εκπομπή εντάσσει ραντεβού ομόφυλων ζευγαριών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight