Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίτημα από τη Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταβολή 3,8 εκ. ευρώ

Αίτημα από τη Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος πρ...

Για τους δικαιούχους σε δράσεις του ΠΑΑ - "Ζητάμε να εγκριθούν οι πιστώσεις που μας αναλογούν για να συνεχίσουμε τις πληρωμές απρόσκοπτα» τόνισε ο Βοηθός Περιφερειάρχη Π. Σακελλαρόπουλος

Αίτημα για τη διάθεση πιστώσεων ύψους 3,8 εκ. ευρώ κατέθεσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου οι πληρωμές δικαιούχων δύο δράσεων να συνεχιστούν απρόσκοπτα.

Ειδικότερα, κι όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, υποβλήθηκε αίτημα για τη διάθεση πίστωσης ύψους 3 εκατ. ευρώ που αφορά στα Σχέδια Βελτίωσης στο πλαίσιο της πράξης «Υπομέτρο 4.1 Επενδύσεις στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις, Δράσεις 4.1.1 & 4.1.3, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» και αντίστοιχα 800.000 ευρώ  για την δράση «Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" του ΠΑΑ 2014-2020.

«Δεδομένου ότι πλέον οι πληρωμές των δικαιούχων γίνονται με ταχείς ρυθμούς, ζητάμε να μας εγκριθούν οι πιστώσεις που μας αναλογούν για το τρέχον διάστημα, ώστε να συνεχίσουμε τις πληρωμές απρόσκοπτα» εξήγησε ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, επισημαίνοντας την αποδοτικότητα των υπηρεσιακών στελεχών, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των δικαιούχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις