Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάντλιν ΜακΚαν: Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση; Έρευνες από τις αρχές σε 2 νέες περιοχές

Μάντλιν ΜακΚαν: Έρχονται εξελίξεις στην ...

Στο φράγμα Αράντε στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας

Σε δύο νέες περιοχές κοντά στο φράγμα Αράντε στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίαςθα επικεντρωθούν οι έρευνές για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνές την περασμένη εβδομάδα σε μία άλλη περιοχή κοντά στο φράγμα Αράντε στο Αλγκάβρε, το οποίο ο κύριος ύποπτος, Κρίστιαν Μπρούκνερ αποκαλούσε «μικρό του παραδείσο»

 Οι έρευνες οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, με τη βοήθεια ενός πληροφοριοδότη που αναγνώρισε τον Μπρούκνερ σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκείνη την περίοδο στην περιοχή.  

Πλέον γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές γύρω από την Praia da Luz, όπου η Μαντλίν διέμενε με την οικογένειά της, στις οποίες η αστυνομία μπορεί να πραγματοποιήσει έρευνες.

Την ίδια ώρα, οι αρχές στη Γερμανία κάνουν φύλλο και φτερό 8.000 φωτογραφίες ανήκουν στον Μπρούκνερ, προκειμένου να εντοπίσουν περιοχές στις οποίες θα μπορούσαν να οδηγηθούν οι έρευνες.   

 Σημειώνεται ότι  ο Γερμανός παιδόφιλος, αρνείται πως έχει σχέση με την απαγωγή και τη δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚαν.

 Γερμανοί αστυνομικοί πιστεύουν ότι η αρχική έρευνα για την εξαφάνιση της Μαντλίν από Πορτογάλους αστυνομικούς ήταν εσφαλμένη και παραμένουν εξαιρετικά δύσπιστοι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η έρευνα στην Πορτογαλία και γι’ αυτό θέλουν να συνεχίσουν την έρευνα και την εξέταση περιοχών – ακόμη και εκείνων που οι Πορτογάλοι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι έχουν εξετάσει.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις