Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Συνεχίζεται η αστάθεια- Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός: Συνεχίζεται η αστάθεια- Πού θα ε...

Η πρόγνωση του καιρού

Η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα  με τοπικά έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.

Aναμένονται βροχές, οι οποίες μπορεί να συνοδευτούν από χαλάζι σε κάποιες περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά του καιρού από το meteo, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και σε τμήματα του Ιονίου, των Δωδεκανήσων και της Κρήτης.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, όπου ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλάζι.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, μία ακόμα ημέρα με άστατο καιρό θα είναι η Δευτέρα 29/05.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν, κυρίως μετά το μεσημέρι, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και σε τμήματα του Ιονίου, των Δωδεκανήσων και την Κρήτης. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, όπου ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις