Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2023: Απάντησε η Γαλλίδα για την απρεπή χειρονομία

Eurovision 2023: Απάντησε η Γαλλίδα για ...

Τι είπε

Την απάντηση της, για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στον τελικό της Eurovision 2023, έδωσε η εκπρόσωπος της Γαλλίας, La Zarra.

 
Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού τα είχε όλα. Συγκινήσεις, πανηγυρισμούς, απογοητεύσεις, αλλά και νεύρα. Ένα πρόσωπο που θα μείνει σ’ όλους αξέχαστο από τον φετινό διαγωνισμό, είναι η εκπρόσωπος της Γαλλίας La Zarra. Η ίδια θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την φετινή νίκη, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Évidemment”, τελικά όμως βρέθηκε στην 16η θέση, συγκεντρώνοντας μόλις 104 βαθμούς.

 Ο εκνευρισμός και η άσεμνη χειρονομία

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και εν τέλει κοιτάζοντας την κάμερα και μ’ ένα ελαφρύ μειδίαμα προέταξε το μεσαίο δάχτυλο. Η αντίδρασή της έγινε αμέσως viral, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να θεωρεί λογική την αντίδρασή της και να την δικαιολογεί.

 Η απάντησή της

Η La Zarra απάντησε πως η χειρονομία της παρερμηνεύθηκε, σε μία προσπάθεια ίσως να δικαιολογηθεί. Ενώ δήλωσε πως παρ’ ότι εκπροσωπεί την Γαλλία έχει διπλή κουλτούρα (έχεις γονείς Μαροκινούς και έχει γεννηθεί στον Καναδά): «Δεν είναι μια αρνητική χειρονομία, αντίθετα, είναι απλώς μια χειρονομία απογοήτευσης που χρησιμοποιούμε οι φίλοι μεταξύ μας. Αλλά μπορώ να καταλάβω πως στο εξωτερικό έχει μία άλλη σημασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight