Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 4 πιο χειριστικά ζώδια - Μείνετε μακριά τους!

Αυτά είναι τα 4 πιο χειριστικά ζώδια - Μ...

Θέλουν να σε ελέγχουν όλη την ώρα

Θα μπορούσαμε να γράφουμε και να συζητάμε επί ώρες για το συγκεκριμένο θέμα μιας και έχει τόσες διαφορετικές πτυχές και εκφάνσεις.

Δυστυχώς υπάρχουν και εκείνοι που βιώνουν την αγάπη, μέσα από τον φόβο και αυτό τους κάνει να λειτουργούν (συνειδητά ή ασυνείδητα) με τρόπο ο οποίος κάνει τις ζωές των άλλων δύσκολες και τις γεμίζει με έλεγχο και μιζέρια.

Στην προκειμένη περίπτωση, 4 ζώδια μπορούν να γίνουν άκρως χειριστικοί με σκοπό να κρύψουν κάποιο ψέμα τους, να νιώσουν κυρίαρχοι της σχέσης ή απλά να «περάσει» το δικό τους.

Είναι πιθανό, να χρησιμοποιήσουν τους συντρόφους τους ώστε να προχωρήσουν στη ζωή τους σε κάθε τομέα αλλά επίσης πιθανό είναι να θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους.

Αυτά είναι τα τα 4 πιο χειριστικά ζώδια
Δίδυμοι
Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο του αέρα επιδιώκει τον πλήρη έλεγχο κάθε περίστασης, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών. Οι Δίδυμοι συχνά χρησιμοποιούν τη μυστική δύναμη των επικοινωνιακών τους ικανοτήτων για να χειραγωγήσουν τις σχέσεις συναισθηματικά.

Καρκίνος
Όταν βρίσκονται σε μια σχέση οι Καρκίνοι παρέχουν στον σύντροφό τους πολλή αγάπη και φροντίδα,αλλά όταν πρόκειται για την επίτευξη στόχων για τον εαυτό τους, οι Καρκίνοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του συντρόφου τους.

Ακόμα κι αν ο σύντροφός τους κάνει μια προσπάθεια να προστατευτεί από τις δόλιες τακτικές τους ο Καρκίνος θα βρει τον τρόπο να τον «χτυπήσει» στο συναίσθημα.

Λέων
Οι Λέοντες απολαμβάνουν να παίρνουν το προβάδισμα. Μπορούν να επωφεληθούν από την αδυναμία του συντρόφου τους και να τον κάνουν να αμφιβάλλει για την αξία του, ώστε να ικανοποιήσουν το εγώ και την υπερηφάνεια τους.

Στις σχέσεις, οι Λέοντες μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικοί και αν οι σύντροφοί τους δεν ανταποκριθούν στα αιτήματά τους, μπορεί ακόμη και να απειλήσουν να τερματίσουν τη σχέση.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι δυνητικά αρκετά πονηροί. Συχνά λένε ψέματα και μπορούν εύκολα να πείσουν τον σύντροφό τους να συμφωνήσει με σχεδόν οτιδήποτε θέλουν. Θα μπορούσαν ακόμη και να φτάσουν τους συντρόφους τους σε σημείο που να αμφιβάλουν για την αλήθεια. Η σχέση με έναν Σκορπιό, σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαντλητική.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being