Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Το αυτοκίνητο με το μωρό ήταν σε σημείο όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια

Άρτα: Το αυτοκίνητο με το μωρό ήταν σε σ...

«To παιδί πήγε στο νοσοκομείο νεκρό, οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Άρτα όταν πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του για ώρες στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«To παιδί πήγε στο νοσοκομείο νεκρό, οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση» τόνισε και διέψευσε τα όσα ακούγονται περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επεσήμανε μιλώντας στην τηλεόραση του Open και σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

«Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία»

«Το παιδί έφτασε στις τρεις παρά πέντε στο νοσοκομείο με τους γονείς του που το μετέφεραν νεκρό στα επείγοντα. Επειδή είναι η ώρα που αλλάζει η βάρδια έμειναν πίσω όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που σχολούσαν και έπεσαν πάνω στο παιδί. Έκαναν πολλά παραπάνω από όσα επιβάλλει το πρωτόκολλο. Δυστυχώς δεν στάθηκαν τυχεροί. Υπάρχει πολύ μεγάλη θλίψη στο προσωπικό του νοσοκομείου για αυτή την τραγωδία» είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Συγκεντρώθηκαν πολλοί συγγενείς στο νοσοκομείο και υπήρχε ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, βοήθησε πολύ η αστυνομία για να μην έχουμε επεισόδια. Οι δύο γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση έχουν ψυχιατρική υποστήριξη. Ο πατέρας φρουρείται από χτες το απόγευμα γιατί είναι κατηγορούμενος» τόνισε και διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί για απόπειρα αυτοκτονίας από την πλευρά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις