Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Κόμβος Κουρτέση: Χωρίς φανάρια, εδώ και σχεδόν ένα μήνα - ΦΩΤΟ

Πάτρα - Κόμβος Κουρτέση: Χωρίς φανάρια, ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κάθε φορά που γίνεται τροχαίο, τα ίδια

Στην κρίση των οδηγών επαφίεται η κίνηση των οχημάτων τους, στον σύνθετο κόμβο Κουρτέση, στην είσοδο-έξοδο της Πάτρας, εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες.

Μετά το τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου με εμπλοκή τριών οχημάτων και επίσης τρείς τραυματίες, τα φανάρια βγήκαν εκτός λειτουργίας για μια ακόμη φορά. Σχεδόν κάθε φορά που σημειώνεται τροχαίο ατύχημα στον κόμβο, οι φωτεινοί σηματοδότες "νεκρώνουν" για ημέρες. Αυτό συμβαίνει πιθανότατα γιατί τα οχήματα προσκρούουν στα φανάρια ξηλώνοντάς τα, όπως έχει γίνει αρκετές φορές.

Ο κόμβος Κουρτέση είναι σύνθετος και ιδιαίτερα επιβαρυμένος με κίνηση όλη την ημέρα, ακόμη και τις νυχτερινές ώρες. Η κίνηση των οχημάτων, αφήνεται στην διακριτική ευχέρεια των οδηγών, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα. Απορία προκαλεί το γεγονός πως -είτε γιατι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, είτε γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες- τα συνεργεία της φωτεινής σηματοδότησης δεν επεμβαίνουν άμεσα για επισκευή της βλάβης και ρύθμιση της κυκλοφορίας μέσω των φωτεινών σηματοδοτών. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις