Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάσχα 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων- Πόσα οχήματα πέρασαν από τα διόδια της Ολυμπίας Οδού προς Πάτρα

Πάσχα 2023: Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η αύξηση σε σχέση με πέρσι

Κορυφώνεται από εδώ και πέρα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα που έχει ξεκινήσει από τη Μ. Τετάρτη και αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι το Μ. Σάββατο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ολυμπίας Οδού Ολυμπίας Οδού, χθες, Μ. Τετάρτη, από την Ελευσίνα πέρασαν προς Πάτρα περίπου 45.000 οχήματα. Πρόκειται για μία κίνηση αυξημένη περίπου κατά 5% σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Από το Ζευγολατιό (Κιάτο) πέρασαν περίπου 18.500 αυτοκίνητα. Και εκεί είχαμε μία αύξηση 5% σε σχέση με πέρσι όπως και στο το Ρίο από όπου πέρασαν 16.000 οχήματα.

Σήμερα, Μ. Πέμπτη μέχρι και τις 12 το μεσημέρι από την Ελευσίνα είχαν περάσει 22.000 οχήματα (αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με το 2022) και 2.000 περίπου από το Ζευγολατιό. Τέλος από το Ρίο πέρασαν 1.600 οχήματα. Η αύξηση που σημειώθηκε σε Ζευγολατιό και Ρίο είναι της τάξης του 2%.

Να σημειώσουμε ότι κατά χιλιάδες αναχωρούν εκδρομείς για Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη περνώντας από τα λιμάνια της Πάτρας και της Κυλλήνης

Πολλοί αναχώρησαν ήδη από τη Μ. Τετάρτη ενώ μέχρι και το Μ. Σάββατο η πληρότητα στα δρομολόγια φτάνει το 100%.

Από την Πάτρα υπάρχει δρομολόγιο για Κεφαλονιά και Ιθάκη καθημερινά, μέχρι και το Μ. Σάββατο, στη 13:00  το οποίο θα αναχωρεί με 800 επιβάτες και περίπου 150 αυτοκίνητα. Τα καράβια που αναχωρούν από Κυλλήνη και είναι λίγο μεγαλύτερα θα αναχωρούν για Ζάκυνθο με 1.000 επιβάτες και 200 αυτοκίνητα. Όλα τα δρομολόγια από την Πάτρα είναι πλήρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις